YLEISLUKIO JA ILMAISULUKIO

sijaitsee Eskelinkadun ja Linnankadun kulmauksessa keskeisellä paikalla kaupunkia. Taideviestintä, perinteet ja klassisen kulttuurin vaaliminen ovat osa jokapäiväistä toimintakulttuuriamme.  Olemme aikaa seuraava lukio, jossa on laaja ja monipuolinen kurssitarjonta, taitavat opettajat, innostuneet opiskelijat ja myönteinen opiskeluilmapiiri.

 

AJANKOHTAISTA JA TIEDOTTEITA


Ilmaisulinjalle keväällä 2019 hakevien etukäteistehtävä on julkaistu! Mikäli aiot hakea lukiomme ilmaisulinjallemme, etukäteistehtävä tulee tehdä ja palauttaa ohjeiden mukaisesti. Lue tarkempi tehtävänanto ja ohjeistus tästä.


ti 22.1. klo 18.30-20.00 Turun klassillisen lukion Ilmaisulinjan esittelyilta.
Tervetuloa M/S Illilinjan matkalle esittelyiltaan. Arvioitu lähtöaikamme on klo 18.30, jota ennen Terminaalissa (lukiomme 2. kerroksen aula) tarjolla kahvia ja virvokkeita klo 18.00 lähtien.
Käyntiosoitteemme on Eskelinkatu 4, sisäänkäynti Linnankadun puolelta. Terminaalin (=koulun) pihassa ei valitettavasti ole parkkitilaa Iltalukion oppituntien takia.
Kapteeni Pukonen miehistöineen toivottaa mukavaa matkaa!

ke 23.1. klo 18.30-20.00 Turun klassillisen lukion yleislinja esittelyilta.
Tervetuloa Turun klassillisen lukion yleislinjan esittelyiltaan lukiomme 2. kerroksen aulaan, luokkiin ja liikuntasaliin. Käyntiosoitteemme on Eskelinkatu 4, sisäänkäynti Linnankadun puolelta. Koulumme pihassa ei valitettavasti ole parkkitilaa Iltalukion oppituntien takia.


Wanhojen tanssien lippujen myynti alkaa ma 21.1.

Penkkareiden ja wanhojen päivän ohjelma


Turun klassillisen lukion verkkolehti, ÄLLIä ja ILLIä on julkaistu! Käy lukemassa!


Lukuvuoden 2018-2019 tiedotteita


Turun klassillisen lukion kanslia on avoinna 6.8.2018 alkaen arkipäivisin klo 8-11 ja 11.30-13.00.

Kevään ylioppilasjuhla Turun Mikaelin kirkossa 2.6.2018. Kuvalinkki lähetetty ylioppilaille ja vanhemmille sähköpostilla. Linkkiä voi kysellä rehtorilta, jos viesti ei ole tullut perille.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.