Kauhugalleria 2.-3.11.2018

Klassillisen opiskelijat toteuttivat elämysteatterin keinoin kaksi erilaista kierrosta koulun kellaritiloissa. Isommat ja rohkeammat kävijät kokivat todella karmivan aikamatkan kierroksella, jonka ikäsuositus oli noin kymmenvuotiaasta ylöspäin. Pienemmät vieraat pääsivät osaksi satumaista salapoliisiseikkailua.

Frankenstein-juhlavuoden kunniaksi kierrokset oli ideoitu hullu tiedemies -teeman ympärille. Mary Shelleyn kauhuklassikon julkaisusta tuli tänä vuonna kuluneeksi kaksisataa vuotta.

Kierrosten lisäksi koululta löytyi kahvila, kasvomaalausta, kirppis ja muuta toimintaa Halloween-hengessä. Perheet, aikuiset, nuoret ja lapset, kaikki olivat tervetulleita tapahtumaan ja kävijöitä riittikin todella mukavasti, lähes 300 kierroksille osallistunutta kävijää! Lisäksi perjantaina koulun oma väki otti varaslähdön tapahtumaan ja kierroksille osallistui jo kenraaliharjoituspäivänä reilut 200 opiskelijaa.

Kauhugalleria on opiskelijoiden itse suunnittelema ja toteuttama jo perinteeksi muodostunut projekti ja osa tapahtumatuotantokurssia. Koko tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä Nenäpäivä-keräykseen.

Suurkiitos kaikille tapahtumaa järjestäneille ja tapahtumaan osallistuneille! Ensi vuonna taas tavataan!