Pläsi – Päin Suomea!

Rakkaat Turun klassillisen väki sekä kotijoukot.

Vappu on varma kevään merkki. Niin on myös Pläsi eli ikioma iltapäivän mittainen taidefestivaalimme! Koulumme ilmaisulinja järjestää Pläsin perjantaina 5.5. Iltapäivän aikana taide tulee päin näköä ja menee päin Suomea kotimaamme satavuotisbileitten kunniaksi. Ja Sinä olet tervetullut ihmettelemään ja ihastelemaan opiskelijoidemme taidetta ja muuten vaan maagista ilmapiiriä! Pläsi on kaikille avoin ja ilmainen.

Ohjelma

Klo 12 koulumme kasvatti näyttelijä Kalle Lamberg saapuu kertomaan työskentelystään taiteen ja viihteen kentillä. Tilaisuus on salissa.

Klo 13.15 Pläsin avajaiset kakkoskerroksen aulassa. Juhlapuhetta, pönötystä ja illiheimon Taika.

Klo 13.30-15 taide tapahtuu eri puolilla koulua – perjantaina ilmestyvästä käsiohjelmasta löydät tarkemmat tiedot. Luvassa on ainakin elokuvia, improa, jammailua ja pläjäyksiä.

Klo 15-16 virkistäydymme taidevoileipien ääressä ruokalassa. Erään entisen opiskelijamme ideasta syntynyt taidevoileipäpöytä on jo ilmiö: tee oma taiteellinen (ja silti syötävä) voileipäsi, ota kuva tai snäppää. Tänä vuonna tarjoilu toteutetaan Suomen satavuotissynttäreiden hengessä eli pettuleipää ja omia sormia imien. Taiteellisimmat taidevoileivät palkitaan myöhemmin! #taidevoileipä2017

Klo 16-18 kokoonnumme kaikki saliin. Luvassa on Open stage, jossa (nimestä huolimatta) näet opiskelijoiden tanssi-, musiikki-, runo-, ja performanssiesityksiä. Päivä päättynee hetken yhteiseen hikoilutuokioon.

Hauskaa vappua ja sydämellisesti tervetuloa Pläsiin!

T: Illiheimoneuvosto eli opiskelijat Eetu, Ipek, Julia, Nika, Atte, Heid, Taika ja opettajat Jukka, Marja, Mattus, Seija, Viivi, Linda, Anniina, Miira sekä kaikki Pläsissä esiintyvät taiteilijat

#pläsi #illilinja #turunklassillinenlukio #artsuujalovee