TAIDE – media MEDIA – taide B-gallerian Projektitilassa 22.5.-2.6.2019

TAIDE – media MEDIA – taide
B-gallerian Projektitila 22.05.–02.06.2019
Avajaiset tiistaina 21.05. klo 18-20. Tervetuloa!

 


TAIDE – media MEDIA -taide
on mediataiteen kurssin yhteisnäyttely Turun klassillisesta lukiosta.

Opiskelijat pohtivat teoksissaan aisteja ja aistikokemuksia, kehollisuutta, ympäröivää maailmaa sekä rajojen asettamista mediataiteen keinoin. Tilassa on esillä on valokuvia, taide-zinejä, videotaidetta sekä ääniteoksia. Jokainen tekijä on itse valinnut aiheensa, rajannut sen, valinnut työvälineensä, sekä nimennyt näyttelykokonaisuutensa. Oman näyttelyn prosessi ja kokoaminen on kurssin tärkein sisältö.

Näyttely avaa kiinnostavan oven lukioikäisen kykyyn käsitellä taidetta, tutkia valitsemaansa aihetta ja teemaa, toteuttaa omatoimisesti harkittu näyttelykokonaisuus, sekä tutkia erilaisia taiteen keinoja sekä suunnitella itse näyttelyn ripustus galleriaan.

Opiskelija toteuttaa materiaalin ja sisällön opetuksen ulkopuolisella ajalla, kurssin puitteissa käydään läpi erilaisia tekniikoita, ja käytössä on myös lukion työvälineet.

Kurssi järjestetään nyt ensimmäisen kerran, ja ilmaisukurssien näyttely on myös nyt ensimmäistä kertaa esillä taidegalleriassa. Aikaisemmin näyttelyitä on ollut muun muassa kaupunginkirjastossa.

B-galleria
Aninkaistenkatu 5 L 5
20100 Turku
+358 (0) 44 284 5381
bgalleria@gmail.com
www.bgalleria.net
Ti–Pe / Tis–Fre / Tue–Fri 12–18
La–Su / Lör–Sön / Sat–Sun 12–16