YLEISLUKIO JA ILMAISULUKIO

sijaitsee Eskelinkadun ja Linnankadun kulmauksessa keskeisellä paikalla kaupunkia. Taideviestintä, perinteet ja klassisen kulttuurin vaaliminen ovat osa jokapäiväistä toimintakulttuuriamme.  Olemme aikaa seuraava lukio, jossa on laaja ja monipuolinen kurssitarjonta, taitavat opettajat, innostuneet opiskelijat ja myönteinen opiskeluilmapiiri.

 

AJANKOHTAISTA JA TIEDOTTEITA


TuOMO (Tutoriaalinen Oppimisympäristö lyhyen Matematiikan Opettamiseen) on OPH-hanke, joka on toteutettu Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksella kehitettyyn ViLLE-järjestelmään. Hanke käsittää kaikki lukion lyhyen matematiikan kurssit ja alkaa olla päätöksessään. Uusin webinaaritallenne TuOMOsta löytyy osoitteesta http://opetus.adobeconnect.com/pvdy50am6qjo/ ja seuraava koulutuspäivä on ke 24.4.2019 klo 9.00-15.00 Turun yliopiston alakampuksella Arcanum-rakennuksen Arc2-luentosalissa (Kampuskartan kohde T22 https://www.utu.fi/fi/yliopisto/kartta/sivut/home.aspx). Tilassa ei ole tietokoneita, joten ota oma läppärisi mukaan!

Yliopistonmäellä tehdään rakennustöitä, joten maksuttomat pysäköintipaikat ovat tavallistakin tiukemmassa. Maksullisia vierasparkkeja löytyy kauppakorkeakoulun takaa (Rehtoripellonkatu), Arcanuminkujan päässä olevalta hiekkakentältä (ajo Vatselankadun kautta) sekä Vesilinnan vierestä.

Kyseinen koulutus kustannetaan hankkeesta ja on osallistujille maksuton. Jatkossa koulutukset ovat yliopiston järjestämiä ja myös maksullisia. Ilmoittautuminen koulutukseen tästä. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.


Turun klassillisen lukion verkkolehti, ÄLLIä ja ILLIä on julkaistu! Käy lukemassa!


Lukuvuoden 2018-2019 tiedotteita


Turun klassillisen lukion kanslia on avoinna 6.8.2018 alkaen arkipäivisin klo 8-11 ja 11.30-13.00.

Kevään ylioppilasjuhla Turun Mikaelin kirkossa 2.6.2018. Kuvalinkki lähetetty ylioppilaille ja vanhemmille sähköpostilla. Linkkiä voi kysellä rehtorilta, jos viesti ei ole tullut perille.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa YLEISLUKIO JA ILMAISULUKIO