YLEISLUKIO JA ILMAISULUKIO

sijaitsee Eskelinkadun ja Linnankadun kulmauksessa keskeisellä paikalla kaupunkia. Taideviestintä, perinteet ja klassisen kulttuurin vaaliminen ovat osa jokapäiväistä toimintakulttuuriamme.  Olemme aikaa seuraava lukio, jossa on laaja ja monipuolinen kurssitarjonta, taitavat opettajat, innostuneet opiskelijat ja myönteinen opiskeluilmapiiri.

AJANKOHTAISTA JA TIEDOTTEITA

TURUN KLASSILLISELLE LUKIOLLE MYÖNNETTIIN VALTAKUNNALLINEN ERITYISTEHTÄVÄ ILMAISUTAITOON PAINOTTUVAN OPETUKSEN JÄRJESTÄMISEEN!

Viime perjantaina opetus- ja kulttuuriministeriö julkaisi listan valtakunnallisen erityistehtävän saaneista lukioista ja meidän lukiomme on yksi kolmesta ilmaisutaitoon painottuvan opetuksen erityistehtävän saaneista lukioista. Perusteluissa todetaan osaltamme, että ”hakemuksesta välittyi vahva sitoutuminen erityistehtävään, yhteistyöverkostot ovat alueellisesti kattavat ja henkilöstö on sitoutunut, pätevä ja uutta etsivä.”
Lisätietoa luettavissa ministeriön sivuilta ja Turun kaupungin sivuilta. Lue myös Turun Sanomissa 22.11. julkaistu juttu.Turun klassillisen lukion kanslia on avoinna arkipäivisin klo 8-11 ja 11.30-13.00.

Ylioppilasjuhla Mikaelin kirkossa 3.6.2017. Kuvalinkki lähetetty ylioppilaille ja vanhemmille Wilmassa ja sähköpostilla. Linkkiä voi kysellä rehtorilta, jos viesti ei ole tullut perille.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa YLEISLUKIO JA ILMAISULUKIO