YLEISLUKIO JA ILMAISULUKIO

sijaitsee Eskelinkadun ja Linnankadun kulmauksessa keskeisellä paikalla kaupunkia. Taideviestintä, perinteet ja klassisen kulttuurin vaaliminen ovat osa jokapäiväistä toimintakulttuuriamme.  Olemme aikaa seuraava lukio, jossa on laaja ja monipuolinen kurssitarjonta, taitavat opettajat, innostuneet opiskelijat ja myönteinen opiskeluilmapiiri.

AJANKOHTAISTA JA TIEDOTTEITA

Tiedote: Abilakana poistettiin opiskelijoiden toiveesta.


Kiitos kaikille esittelyilloissamme käyneille. Toivottavasti herätimme kiinnostuksen lukiotamme kohtaan ja haette meille. Tervetuloa!
WWW-sivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa on hyvin kattava tietopaketti lukiostamme. Kannattaa tutustua, myös esittelyvideoomme!


Turun klassillisen lukion verkkolehti, ÄLLIä ja ILLIä on julkaistu! Käy tutustumassa!


TURUN KLASSILLISELLE LUKIOLLE MYÖNNETTIIN VALTAKUNNALLINEN ERITYISTEHTÄVÄ ILMAISUTAITOON PAINOTTUVAN OPETUKSEN JÄRJESTÄMISEEN!

Perjantaina 27.10.2017 opetus- ja kulttuuriministeriö julkaisi listan valtakunnallisen erityistehtävän saaneista lukioista ja meidän lukiomme on yksi kolmesta ilmaisutaitoon painottuvan opetuksen erityistehtävän saaneista lukioista. Perusteluissa todetaan osaltamme, että ”hakemuksesta välittyi vahva sitoutuminen erityistehtävään, yhteistyöverkostot ovat alueellisesti kattavat ja henkilöstö on sitoutunut, pätevä ja uutta etsivä.”
Lisätietoa luettavissa ministeriön sivuilta ja Turun kaupungin sivuilta. Lue myös Turun Sanomissa 22.11. julkaistu juttu.


Lukuvuoden 2017-2018 tiedotteita


Kevään 2018 ylioppilaskirjoitukset


Turun klassillisen lukion kanslia on avoinna arkipäivisin klo 8-11 ja 11.30-13.00.

Syksyn ylioppilasjuhla koulun juhlasalissa 5.12.2017. Kuvalinkki lähetetty ylioppilaille ja vanhemmille Wilmassa ja sähköpostilla. Linkkiä voi kysellä rehtorilta, jos viesti ei ole tullut perille.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa YLEISLUKIO JA ILMAISULUKIO