Ilmaisulinja etukäteistehtävä

Tehtävänanto (kevät 2019)

Kirjoita 1-2 sivun mittainen teksti tai tee korkeintaan kolmen minuutin pituinen video, jossa esittelet itsesi, pohdit suhdettasi ilmaisuun ja taiteeseen sekä perustelet hakuvalintaasi. Voit muotoilla tekstisi esimerkiksi seuraavien kysymysten pohjalta:Kuka olet? Kuvaile itseäsi.

Mitä harrastat ja mistä asioista olet kiinnostunut?

Mikä on suhteesi taiteeseen ja sen tekemiseen, erityisesti ilmaisulinjamme painopistealueisiin (teatteri, media, tanssi)?

Miksi Turun klassillisen lukion ilmaisulinja olisi oikea paikka sinulle?

Pisteytys

Todistuksen keskiarvosta saat max 10p. (esim. keskiarvo 8,7 =8,7p.). Etukäteistehtävästä voi saada max 4p ja kirjallisesta pääsykoetehtävästä max 5p. sekä yhden harkinnanvaraisen pisteen, jos jokin tehtävä osoittaa erityisiä ansioita.

Etukäteistehtävän arvioinnissa kiinnitetään huomiota motivoituneisuuteen, aktiivisuuteen, pohdintaan sekä selkeään ja persoonalliseen esitystapaan.

Etukäteistehtävän palautus

Kirjallisesti tehty tehtävä palautetaan printattuna pääsykokeeseen tultaessa. Videomuotoiseen esittelyyn osoittava linkki tulee lähettää osoitteeseen klassillinen.lukio@turku.fi viimeistään pääsykoepäivänä klo 10.00. Määräajan jälkeen palautettuja tehtäviä ei oteta huomioon pääsykokeen pisteytyksessä.