Kuvaaja: Jasmin Iacovone

Hakeminen

Turun klassilliseen lukioon haetaan yhteishaussa. Kevään 2021 yhteishaku on helmi-maaliskuussa 2021. Lisätietoa yhteishausta saat Opintopolusta.

Hakuvaiheessa ei tarvitse täyttää ainevalintakorttia, vaan esivalinnat voit tehdä opinto-ohjaajasi kanssa keväällä ainevalintakorttiimme. Ensimmäisen jakson lukujärjestyksen saat valmiina, muiden jaksojen valinnat teet 1. jakson opinto-ohjauksen tunneilla.

Kaikille hakijoille on pakollinen etukäteistehtävä sekä erillinen pääsykoe, joka järjestetään ke 21.4.2021 klo 13.15-16.15. Ilmoittautuminen alkaa klo 12.30. Pääsykokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua. Etukäteistehtävä tulee palauttaa viimeistään 21.4.2021 sähköpostitse osoitteeseen turun.klassillinen@turku.fi. Lisätietoa löydät kohdasta Hakeminen ilmaisulinjalle.

Voit halutessasi hakea sekä ilmaisulinjalle että yleislinjalle.

Onnea matkaan!