Ilmaisulinjan esittelyilta tiistaina 30.1.2024 klo 18.30. Tapahtumaa toisen kerroksen aulassa klo 18 alkaen.

Turun klassilliseen lukioon haetaan toisen asteen Opintopolun kautta .

Ilmaisulinjamme linjakoodi on /0101.

Vuonna 2024 hakuprosessiin kuuluu etukäteistehtävä ja koululla suoritettava valintakoe. Toimi Opintopolussa ja tässä annetun ohjeen mukaan.

Etukäteistehtävä tulee palauttaa sähköpostitse viimeistään 11.4.2024 sähköpostiosoitteeseen, joka ilmoitetaan tässä kevätlukukauden puolella. Myöhässä palautettuja etukäteistehtäviä ei huomioida. Katso etukäteistehtävä ja ajankohtaiset ohjeet valikon kohdasta Valintakoetehtävät.

Koululla suoritettava valintakoe pidetään kaikille ilmaisulinjalle hakeville (myös muille kuin 1. sijalla hakeville) osoitteessa Turun klassillinen lukio Eskelinkatu 4, ke 17.4.2024 klo 9.15 – 11.45. Ilmoittautuminen alkaa klo 8.45. Ota mukaasi lyijykynä ja pyyhekumi.

Valintakokeeseen ei tarvitse ilmoittautua. Tehtävä mittaa hakijan soveltuvuutta lukio-opiskeluun ja hänen ajattelunsa kypsyyttä, jota vaaditaan ilmaisun ja opintojen yhdistämisessä.

Jos et pääse esimerkiksi leirikoulun takia osallistumaan valintakokeeseen, ota ennen koepäivää yhteys apulaisrehtoriin tai ilmaisulinjan koordinaattoriin.