Turun klassilliseen lukioon haetaan toisen asteen Opintopolun kautta .

Ilmaisulinjamme linjakoodi on /0101.

HUOM. Lukioiden yhteisessä hakuoppaassa on virhe. Vuonna 2022 hakuprosessiin kuuluu etukäteistehtävä ja koululla suoritettava valintakoe. Toimi Opintopolussa ja tässä annetun ohjeen mukaan.

Etukäteistehtävä tulee palauttaa sähköpostitse viimeistään 14.4.2022 osoitteeseen klassillinen.lukio@turku.fi. Myöhässä palautettuja etukäteistehtäviä ei huomioida. Katso etukäteistehtävä ja ajankohtaiset ohjeet valikon kohdasta Valintakoetehtävät.

Koululla suoritettava valintakoe pidetään kaikille ilmaisulinjalle hakeville (myös muille kuin 1. sijalla hakeville) osoitteessa Turun klassillinen lukio Eskelinkatu 4, ke 20.4.2022 klo 9.15 – 11.45. Ilmoittautuminen alkaa klo 8.45. Ota mukaasi lyijykynä ja pyyhekumi.

Valintakokeeseen tullaan ilman erillistä kutsua. Tehtävä mittaa hakijan soveltuvuutta lukio-opiskeluun ja hänen ajattelunsa kypsyyttä, jota vaaditaan ilmaisun ja opintojen yhdistämisessä.

Jos et pääse esimerkiksi leirikoulun takia osallistumaan valintakokeeseen, ota ennen koepäivää yhteys apulaisrehtoriin tai ilmaisulinjan koordinaattoriin.