Lukiomme tarjoaa vankkaa yleissivistystä ja taide-elämyksiä 140 vuoden kokemuksella. Laadukas opetuk-semme ja monipuolinen kurssitarjonta sekä taitavat opettajat, innostuneet opiskelijat ja myönteinen opiske-luilmapiiri takaavat hyvät valmiudet jatko-opintoihin niin yleislinjan kuin valtakunnallisen ilmaisulinjan opiskelijoille. Meillä on pitkät perinteet ja hyvä meininki!

 

Kevään 2020 YO-juhla

Turun kallissinen lukion ylioppilasjuhla on tänä vuonna nauhoitettu virtuaalilähetys, lähetys on lauantaina 30.5. klo 13.00. Linkin lähetykseen saatte 15 minuuttia ennen juhlaa Wilma-viestinä, sama linkki löytyy myös samana ajankohtana Wilma-tiedotteista ja koulun kotisivuilta. Juhlaa voit seurata tietokoneelta tai tv-ruudulta kytkemällä tietokoneesi tv-vastaanottimeen tai käyttämällä tv:n verkkoselainta. Lähetys on YouTubessa. Juhlan kesto on noin 15 minuuttia, sen aikana tapahtuu ylioppilaiden lakitus, joten varaudu siihen ottamalla ylioppilaslakki lähellesi lähetyksen seuraamisen ajaksi. Lakitus tapahtuu rehtorin puheen loppupuolella, jonka jälkeen juhla jatkuu vielä muulla ohjelmalla. Kotiväen onnitteluiden vuoro on juhlan päättymisen jälkeen.

Turun klassillinen lukio järjestää syksyn yhteisöllisen YO-juhlan la 29.8. klo 10.30 Mikaelin kirkossa mikäli Koronavirusepidemia sen sallii.