Kaikki YO-kokeet pidetään lukiomme liikuntasalissa (2. kerros) ja 4. kerroksen luokissa. Lukion osoite on Eskelinkatu 4, sisäänkäynti Linnankadun puolelta. HUOM! Pihaan ei mahdu pysäköimään.

Tarkemmat ohjeet löydät tämän linkin takaa (Lataa PDF, 262 kt).

Varmista hyvissä ajoin ennen koepäivää, että koneesi on sopiva digitaalisen yo-kokeen tekemiseen ja että osaat käynnistää koneen USB-muistitikulta. Tietokoneen hankinta

Tule koululle koepäivän aamuna viimeistään klo 8.00 tietokoneesi ja siihen liittyvien lisätarvikkeiden (verkkokaapeli, kuulokkeet, laturi, hiiri…) kanssa.

Ennen kokeen alkamista kytkemme ja testaamme kaikkien kokelaiden koneet yhdessä kokelaan kanssa ja varmistamme, että kaikki toimii. Tämän jälkeen kokelailla on mahdollisuus rauhoittua ja noutaa esim. eväitä koulun ruokalasta.

Ota mukaasi henkilöllisyystodistus, kirjoitusvälineet ja eväitä. Eväitä on siis saatavissa myös koulun ruokalasta (koulun omille opiskelijoille) koeaamuisin klo 8.15-8.30. Eväissä ja asusteissa ei saa olla minkäänlaisia tekstejä. Kaikki mahdolliset tekstit eväissä on kotona peitettävä esim. maalarinteipillä. Koetilaan saa tuoda ainoastaan kirjoitusvälineet ja eväät.

Yhteystiedot:
kanslia 040 537 6794, rehtori 050 432 3612, apulaisrehtori 040 358 4966.