Innokaat opettajat seuraavat silmä tarkkana opetusta
Innokaat opettajat seuraavat silmä tarkkana opetusta
Kuvaaja häiritsee keskittymistä
Opettajien luoma sivusto, jossa yhden projektiivikon lukkari
Opettajien luoma sivusto, jossa yhden projektiivikon lukkari

Puropellon koulun ”PurisProjekti” oli pian alkamassa, joten projektiin osallistuvia opettajia koulutettiin käyttämään Sites-ohjelmaa. Tässä ensimmäisessä koulutuksessa kerrottiin ja harjoiteltiin, miten tulemme käyttämään sivustoja PurisProjektissa.

Ajatuksena on, että projektin jokaisella oppilasryhmällä on itse tehty ja oman näköiseksi muokattu sivusto, jonne oppilaat voivat tallentaa töitään ja opettajat pääsevät niitä katsomaan. Tämän lisäksi projektissa käytetään opettajien luomaa sivustoa, josta oppilaat pääsevät näkemään esimerkiksi viikon lukujärjestyksen, kalenterin sekä erilaisten ryhmä- ja yksilötehtävien ohjeet.

Projektiopettajien koulutus