Rumpaleilla on rytmi hallussa ja koskettimet soivat jo kokonaisena sointuna!
Rumpaleilla on rytmi hallussa ja koskettimet soivat jo kokonaisena sointuna!

image image

Katariinan koulun kutosten musaprojektissa ollaan edetty jo uuden kappaleen työstämiseen. Uudeksi biisiksi valikoitui Haloo Helsingin Huuda-kappale ja ensimmäiset soittotreenit ovat sujuneet mainiosti. Soitto soi edelleen sekä oikeilla soittimilla että iPadeilla ja iPadien soundit saamme kuuluviin miksauspöydän kautta musaluokan kaiuttimista. Oppilaille on alkanut muodostua jo omia rooleja tässä ”big bandissa”, rumpalit pitävät hienosti biist kasassa, kosketinsoittajat luovat upeita äänivalleja ja iPad-kitaristit tuovat kappaleisiin akustisen kitaran tunnelmaa. Myös laulamaan on rohjennut jo useampia artistin alkuja.

Syksyn ensimmäinen tekele ”Lähtisitkö” tulee saamaan ensisoittonsa tällä sivustolla aivan lähiaikoina.

Ensimmäinen live-esiintyminen bändillämme tulee olemaan ”vaatimattomasti” noin tuhannen vieraan Katariinan Karnevaaleilla la 23.4. Tarkoituksena on esittää nämä molemmat kappaleet koulumme pihalla olevalla ulkolavalla. Artisti-passien teko on jo alkanut ja esitämme raiderimme lavahenkilökunnalle lähiaikoina:)

Tervetuloa siis karnevaaleille katsastamaan livekuntomme ja nauttimaan muutenkin mahtavasta tunnelmasta!

 

VP & JP

Katariinassa uusi biisi työn alla!