juhlat

1b:n, 4a:n ja 5a:n oppilaille sopi mainiosti, että DocVasara-projektin huipennus oli ”lavastetut” juhlat koulumme juhlasalissa. Ruokalan pitkät pöydät kannettiin saliin ja ne koristeltiin liinoilla, serpentiineillä ja ilmapalloilla. Mukana oli omia herkkuja sekä karnevaalivaatteita. Juhlamaljoja kohoteltiin projektimme ja 60-vuotiaan koulumme kunniaksi. Kaikki tämä vaivannäkö oli sitä varten, että saimme kuvattua loppuhuipennuksen elokuvaamme!

Paljon videomateriaalia on nyt kasassa ja oppilaat ovat monin tavoin päässeet tekemään projektin eri vaiheita iPadeillä ja sen erilaisilla sovelluksilla. Todella mukavaa ja opettavaista on ollut työskentely ryhmissä, joissa on ollut eri-ikäisiä oppilaita. Palkitsevaa työskentely on ollut myös opettajille, jotka ovat saaneet panna viisaat päänsä yhteen ja koko luovuutensa peliin. Ja prosessihan on ollut tärkein!

Jäljellä on vielä materiaalin editointi, jota varten olemme menossa työpajaan TOP-keskukseen. On hyvä saada asiantuntija-apua tähän vaiheeseen! Tavoitteena on edelleen esittää DocVasara-elokuva koulumme oppilaille ja henkilökunnalle lukukauden viimeisinä koulupäivinä. Toivottavasti onnistumme.

 

 

 

DocVasaran juhlahumua
Tagged on: