TOP3kuvaA

Viime keväänä viimeisiä uutisia oli hankesuunnitelmamme hyväksyminen mukaan Innopajaan. Kesälomalla otettiin löysin rantein ja nyt levänneinä koulun alkaessa otammekin härkää sarvista ja ryhdymme tuumasta toimeen. Ensi viikoksi on varattu meille Toppariin TOP-keskuksen Jarkko kouluttamaan meitä hanketiimiläisiä Office 365.n saloihin. Vain muutama meistä taitaa olla vasta-alkaja, mutta päivittäisessä käytössä tuo taitaa olla harvalla. TOP3-hanke tähtää siihen, että löydämme ideaalit toimintatavat arvioinnin dokumentoinnin velvoitteen täyttämiseksi ja pystyisimme juurruttamaan kolmivaiheisen TOP3-prosessin luontevaksi tavaksi toimia. Prossessiin siis kuuluu kolme vaihetta: 1. Tuotos, 2. Jakaminen ja 3.Dokumentointi.

Hankkeen tavoitteena on löytää uusia ja käytännöllisiä tapoja opsin tuoman dokumentoinnin haasteeseen niin oppilaiden työskentelyyn, kuin meidän opettajienkin. Liikkeelle lähdetään tarjolla olevan Office365-alustan käytön treenaamisesta, testaillaan oppilaiden kanssa työskentelytapoja ja tavoitteena on luoda selkeät toimintatavat  alakoulun tarpeisiin, siten että vuoden vaihteen arviointeja ja ensimmäistä monialaista kokonaisuutta tehdessämme meillä onkin jo selvät sävelet.  TOP3- hanketiimiimme kuuluu luokkien 3-6 luokanopettajat, (viime vuonna toimineen) tvt-ryhmän jäsenet sekä käsityön ja kuvataiteen opettajia.

Tästä se starttaa!

 

TOP3 starttaa!