Epeliasiantuntijamme ovat pitkään olleet innostuneita avaruudesta. Kun kuulimme, että Mirja-open luokalla on myös aiheena avaruus, päätimme pitää yhteisen tunnin. Tunnilla käytettiin sekä SmartBoardia että iPadejä. Opimme paljon paitsi avaruudesta myös ystävyydestä. Tässä poikien kertomuksia yhteisestä päivästämme:

Olimme Piiparin yksikön koulussa vierailemassa. Kun astuimme sisään, meitä odotti mukava tervetulotoivotus. Kaikki olivat hyvin ystävällisiä ja ohjasivat meidät alakertaan riisumaan ulkovaatteemme. Esitimme planeettatunnin musiikkiluokassa, joka oli alakerrassa. Ensin toivotin kaikki tervetulleeksi planeettatunnille ja sitten siirryimme planeettoihin. Lopuksi siirryimme yläkertaan syömään suklaa- ja muumikeksejä. Sen jälkeen siirryimme pukemaan, sanoimme hei heit Piiparille ja lähdimme bussilla kohti omaa koulua.

piipari1

Td-luokassa oli kivaa!  Jerry oli minun parini.
Tutustuin myös Johannekseen, he olivat kivoja.
Td-luokan paistamat suklaakeksit olivat niin niin hyviä!!! 

Oltiin siellä puolitoista tuntia ja mentiin bussiin eli linja-autolla numero 18. Ja muut linja-autot olivat näin, oli 50, arvon numeroita. Tarkkailin Hesburgeria. Oltiin muitten vieraiden ihmisten kanssa, pikku hiljaa tulin tutustumaan ja tottumaan uusiin ihmisiin. Oltiin noin 55 min planeettatunnilla, siis tavallaan, ja syötiin keksejä  ja mentiin takaisin Luolavuoren pääkouluun samalla numero 18 bussilla, mutta oli eri kuski. Syötiin koulussa ruokaa.

Me tutustuttiin ensin niihin koulun paikkoihin. Sit mentiin Td-luokkaan. Esitettiin meidän jutut niille. Yksi iPad-applikaatio oli kiva: Night Sky 2 Lite. Ja mentiin taas tutustumaan kouluun. Lopuks nautittiin kekseistä ja mehusta. Mä söin aika paljon niit keksejä.

ePelit vierailivat koulumme Piiparin yksikössä