Teemaviikolla tapahtui paljon: Kaikki oppilaat kokeilivat Puppet Pals HD –ohjelmaa ja tekivät omat versionsa Jättiläistä, Savijunasta tai Kuuvuoren asuttamisesta.

Oppilaat myös valitsivat lopulliseen versioon tulevat piirroshahmot ja esittäjät. Jokaisen oppilaan tuotos tulee vähintään yhteen esitykseen.

Mini IPadit toimivat mainiosti oppilaiden käsissä. Oppilaat tarttuvat uusiin ohjelmiin ennakkoluulottomasti ja tekevät uudelleen, jos joskus tallennus unohtuu.

Videot siirrettiin YouTubeen koulun omalle tilille.

Koneisiin asennettiin samalla koulun Apple ID -tunnuksella tarvittavat ohjelmat. Ostettavia ohjelmia varten hankittiin ns. iTunes-lahjakortti. Opettajien koneisiin lisättiin myös henkilökohtaiset postitilit tiedostojen siirtämistä varten. Koska koulun Sparknet-yhteys toimii vain rajatuilla aluilla, tuli tiedostojen siirrosta ongelmia. Tilanne parani, kun kouluun hankittiin 4G-reitin, joka kytketään sähköverkkoon. Reitittimestä tulee kuukausittain kustannuksia koululle, mutta teemaviikolla testattiin, että sen yhteys riittää kymmenelle koneelle samanaikaisesti.