Boktipssida och Read Hour

Nu kan du bekanta dig med S:t Olofsskolans elektroniska boktipssida! Innehållet på sidan är gjord för och av elever, i samarbete med modersmålslärare. Dela gärna med dig av dina boktips till din modersmålslärare, så hålls boktipssidan levande!

”Det finns böcker i olika genrer och böcker som är olika utmanande. Elever i S:t Olofsskolan har fått fundera på sina favoritböcker som de vill tipsa andra om. Oberoende om du är en bokslukare som redan läst väldigt mycket eller en nybörjarläsare som endast läst ett fåtal böcker ska du säkert hitta något du är intresserad av.

Välj den genre du är intresserad av. Genom att klicka på bilden eller välja rätt flik högst upp kommer du till bokförslag i just den genren. Du kan klicka fram mer information om de olika böckerna om du vill.”

S:t Olofsskolans elektroniska boktipssida
(Klicka på länken för att ta del av alla boktips.)

 

Onsdag  8.9 utmanar kampanjen Read Hour alla att läsa en timme kl. 19-20. Mera information om detta onsdag 8.9, eftersom elevkåren önskade att vi i S:t Olofsskolan uppmärksammar kampanjen.