Viikko 5: Arviointiviikko alkaa tiistaina

Kolmannen jakson arviointiviikko alkaa tiistaina 2.2. tuttuun tapaan ensimmäisen palkin kokeilla. Viimeiset kokeet pidetään ensi viikon tiistaina. Arviointiviikosta on tiedotettu tarkemmin Wilma-viestillä, joten lukekaa se huolella! Kokeet pidetään pääsääntöisesti koululla klo 8.15 – 11.15 ja 12.15 – 15.15. Osa abien kokeista toteutetaan etäkokeina. Abitti-kokeen tekijöiden tulee muistaa ottaa kokeeseen Abitti-tikku, jonka voi päivittää uusimpaan versioon. Kunkin kurssin opettaja tiedottaa tarkemmat tiedot omasta kokeestaan, joten jos kokeesta tulee kysyttävää tai tekniikan kanssa tulee murheita, ole yhteydessä opettajaan.

Koepäivänä koululla kokeisiin osallistuvat saavat jokaisena koepäivänä mukaansa retkievään, joka korvaa päivän koululounaan. Retkievään saa mukaan ala-aulasta kokeen päätyttyä. Opiskelijoiden tulee käyttää lukion tiloissa maskia, eli muista kokeeseen tullessasi ottaa mukaan maskeja.

Perjantaina 5.2. vietetään kansallisrunoilija J.L. Runebergin päivää. Päivä on paitsi yleinen liputuspäivä, myös herkkusuiden juhla maistuvine runebergintorttuineen. Yleisen käsityksen mukaan runebergintortun olisi kehittänyt runoilijan vaimo Fredrika Runeberg.

Saamelaisten kansallispäivää juhlistetaan puolestaan lauantaina 6.2. Buori sámi álbmotbeaivvi buohkaide! (Hyvää saamelaisten kansallispäivää kaikille!, pohjoissaameksi).

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.