Syyskuu 2022

Abien TJ100

Abit juhlivat perjantaina 2.9.2022 TJ100-päiväänsä riehakkain menoin. Käytävillä kulki toinen toistaan pelottavampia vankikarkureita, gangstereita ja karhukoplia. Ja tekivätpä he monenmoista pientä hauskaa ja osin arveluttavaakin jäynää.

Syyskuussa myös ryhdistäydyttiin pullojen ja tölkkien kierrättämisessä sekä vietettiin hävikkiviikkoa.

Vierailuilla käytiin ja vierailijoita vastaanotettiin.

HI5-kurssilaiset vierailivat Turun linnassa ja TE1- ja TE2-kurssilaisilla oli vierailevia luennoitsijoita oppitunneilla. Terveydenhoitaja piti oppitunnin seksuaalisuudesta, seksuaalisesta häirinnästä ja väkivallasta.  Lisäksi TE2-opintojakson opiskelijat saivat vieraita TULE-keskuksesta. Opiskelijat tekivät ryhmissä postereita nuorten selkä-, niska- ja hartiakivuista sekä univajeen merkityksestä TULE-terveyteen. Fysioterapeutti Milka Reponen piti informatiivisen ja mielenkiintoisen oppitunnin.

Muita tapahtumia

ICT-lukion opiskelijoista kaksi joukkuetta osallistui Cyber Battle of Nordic-Baltics 2022 virtuaaliselle bootcampille syyskuisena viikonloppuna. Tavoitteena oli päästä kisailemaan ”valkohattuhakkeroinnissa” muiden joukkueiden kanssa lokakuun lopulla Viron Tartossa.

Syyskuussa opettajat järjestivät, valvoivat ja korjasivat syksyn yo-kokeet. Kokelaita oli enimmillään paikalla kahden salillisen ja kolmen luokan verran. Hyvin selvittiin taas tästäkin urakasta.