Viikko 6: Uuteen jaksoon

Nyt voidaan täällä Turussakin nauttia taas kunnon talvesta. Ota siis viimeistään nyt luistimet ja sukset esille ja lähde nauttimaan talviliikunnasta!

Maanantaina ja tiistaina aherretaan vielä kokeiden parissa, mutta jo keskiviikkona aloitetaan uusi jakso. Kolmannen jakson rästikokeisiin voit ilmoittautua 10.2. asti. Rästikoe pidetään tistaina 16.2.2021 klo 17-20. Ilmoittautuminen tapahtuu Wilman kautta Tentit-valikosta.

Kerttulin lukiolaiset tekivät viime syksyn aikana vapaaehtoistyötä Operaatio Ruokakassissa ja Vaateapu Karderoopissa. Vierailujen tarkoituksena oli tutustuttaa opiskelijat kolmannen sektorin toimijoihin, joilla on tärkeä rooli yhteiskunnan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamisessa. Lue vierailuista juttu Lukion työelämäkumppanit –hankkeen blogista; https://www.koulutustakuu.fi/lukiokumppanit/2021/01/20/kerttulin-lukiolaiset-vapaaehtoistyossa-operaatio-ruokakassissa-ja-vaateapu-karderoopissa/

       kuvia vierailuista

 

NuortenTurku päivittää  kesätyöseinälleen ja -kansioon avoimia kesätyöpaikkoja tammi-toukokuun välisen ajan. Virtuaalista kesätyökansiota pääset selaamaan NuortenTurun Instagram-sivuille; https://www.instagram.com/nuortenturku/?hl=fi.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.