Viikko 4: Etä- tai hybridiopiskelu jatkuu

Tällä viikolla ICT-ryhmät pääsevät tutustumaan tulevaisuuden työelämään: maanantaina 25.1.2021 klo 14:00 alkaen järjestetään Näköaloja tulevaisuuden työelämään –tapahtuma.

Vaivaako vitkastelu? Etä- ja hybridiopiskelun jatkuessa moni opiskelija kokee haastavaksi ryhtyä töihin. Jos tehtäviin tarttuminen on joskus vaikeaa, tutustu abitreenien vinkkeihin siitä, kuinka harjoitella tehtäviin tarttumista.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/04/26/onko-tehtaviin-tarttuminen-vaikeaa-madalla-aloittamisen-kynnysta-nailla

Ehkä muistelet Kerttulin kirjakierrätystä eli bookcrossingia kaihoisasti. Muista, että kirjojen lukeminen kehittää myös kirjoittamistaitoasi, sekä äidinkielessä että vieraissa kielissä. Korona-aikaan saattaa olla hyvinkin aikaa lukea, tutki siis kirjahyllysi tai varaa kirjastosta lukemista! Turun kirjastot toimivat rajatusti, mutta voit lainata haluamaasi aineistoa varaamalla ja noutamalla varauksen sitten kirjastosta. Lukuiloa!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.