Syyskuu

TJ100-päivä 6.9. 2019

Abit järjestivät perjantaina koululla TJ100-päivän, jonka ideana on juhlistaa sitä, että koulun loppumiseen on aikaa tasan sata päivää. Abit juhlivat tänä vuonna 80-luvun, aerobicin, pastellivärien ja Jane Fondan tahdissa. Vaikka päivän oppitunnit pidettiinkin aivan normaaliin tapaan, järjestivät abit luokissa pieniä kisailuja ja muita kujeiluja 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi5-kurssi tutustumassa Turun linnaan 4.9.

Hi5-kurssilla käytiin Turun linnassa. Koska kurssi tarkastelee Suomen kehitystä osana Itämeren alueen historiaa aina autonomian ajalle asti, niin mikä olisikaan parempi vierailukohde kuin meidän tuttu linnamme.

 

Lakitiedon kurssi Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa 10.9. ja 12.9.

YH4 eli lakitiedon kurssilaiset vierailivat tiistaina 10.9. ja torstaina 12.9. Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Opiskelijat seurasivat rikosoikeuden istuntoja. Kuvassa tiistaina käräjäoikeudessa vierailleet.

 

Ylioppilaskirjoitukset vaikuttavat koulun ruokailuun siten, että osa oppilaista ruokailee luokissa tai toisen kerroksen käytävällä. Kuten kuvasta näkyy, sopu antaa kuitenkin sijaa, eikä järjestely tuota suuremmin ongelmia.

 

 

HI5- kurssin ryhmä kävi perjantaina 27.9. Turun yliopistolla kuuntelemassa luentoa aiheesta ”Kaupunkilaitoksen synty ja kehitys 1700-luvun lopulle asti.”