Viikko 4: Tervetuloa tutustumaan Kerttulin lukioon!

Kerttulin lukion esittelyillat pidetään maanantaina 20.1. (yleislukio ja ICT-lukio) ja tiistaina 21.1. (Urheilulukio) klo 18.30. Tervetuloa tutustumaan kauniiseen lukioomme!

Torstaina 23.1. järjestetään ruotsin kielen kirjoituskilpailu abiturienteille luokassa 309 klo 11.45-14.45. Suomen ruotsinopettajat järjestää Svenska kulturfondenin aloitteesta kirjoituskilpailun suomenkielisille abiturienteille neljännentoista kerran. Pääpalkintona on 2000 euron stipendi, jonka voittaja voi käyttää opintojen rahoittamiseen jossain ruotsinkielisessä yliopistossa tai korkeakoulussa, tai matkaan johonkin pohjoismaalaiseen kaupunkiin. Kilpailun voittajalla on tämän lisäksi mahdollisuus pyrkiä opiskelemaan joko Åbo Akademihin, ammattikorkeakoulu Noviaan tai ammattikorkeakoulu Arcadaan normaalin hakumenettelyn kautta ja kilpailun voittaja vapautetaan ruotsin kielen kokeesta. Toinen palkinto on matkastipendi (1000 euroa) johonkin pohjoismaiseen kaupunkiin. Kolmas palkinto on kirjakaupan lahjakortti (300 euroa). Kilpailuun saa osallistua lukiossa opiskeleva abiturientti, joka on lukenut A- tai B-ruotsia ja jolla ei ole ruotsinkielistä taustaa. Kielikylpyopinnot eivät ole este osallistumiselle. Menestystä kaikille osanottajille!

Jos olet kiinnostunut sekä tieteestä että taiteesta, sinulla on mahdollisuus osallistua uuteen kurssiin Tiede kohtaa taiteen (TSYKU15), joka on osa Turku STEAM-hanketta. Kurssilla yhdistetään monipuolisesti tieteen ja taiteen luovia menetelmiä. Kurssin sisältöjä ovat mm. biotaide, lisätty ja virtuaalinen todellisuus sekä matematiikka ja teknologia taiteessa. Kurssi on jaksossa 4, joten ilmoittaudupa opollesi mahdollisimman pian! Lisätietoa löydät Wilmasta kohdasta Tiedotteet.

Kuten olemme uutisista saaneet jo lukea, poistuu meitä joka päivä ihastuttava Kerttulinkadun muraali kevään aikana julkisivusaneerauksen yhteydessä. Urbaania kaupunkitaidetta ei voi koskaan olla liikaa…

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.