Viikko 5: Kolmannen jakson koeviikko alkaa

Tällä viikolla alkaa kolmannen jakson koeviikko. Kokeet alkavat tiistaina 28.1. ykköspalkin kokeella ja jatkuvat aina seuraavan viikon tiistaihin 4.2. asti. Jos et pääse osallistumaan kurssikokeeseen, voit ilmoittautua 3. jakson rästikokeisiin 4.2. asti. Rästikoe pidetään tiistaina 11.2. klo 15-18. Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan Wilman kautta Tentit-valikosta. Katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta Wilman tiedotteesta.

Maanantaina 27.1. tulee Terveystieto 1- kurssille vierailija TULE-tietokeskuksesta (Tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnin edistämiskeskus). Tuki- ja liikuntaelinterveyteen liittyvän tietopaketin lisäksi opiskelijat saavat pohtia ryhmissä mm. näyttöpäätetyön ja nukkumisasennon terveysvaikutuksia tuki- ja liikuntaelimistöön, sekä miten niska-, selkä- ja hartiakipuja voisi itse ennaltaehkäistä.

Ilmoittautuminen TuKoKe-kilpailuun päättyy lauantaina 1.2. Tutki-Kokeile-Kehitä eli TuKoKe on suunnattu 4–20-vuotiaille tieteistä ja tekniikasta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tieteenaloja ei ole kilpailussa rajattu, ja osallistua voi tutkimuksella, projektilla tai keksinnöllä yksin tai ryhmässä. TuKoKeen osallistuminen on maksutonta, eikä muihin kilpailuihin osallistuminen estä TuKoKeen osallistumista. Lisätietoja kilpailusta löydät järjestäjien nettisivuilta; https://tukoke.tek.fi/fi

Näin tammikuun lopulla päivän pitenemisen ja valon määrän lisääntymisen huomaa jo todella hyvin. Kevättä kohden ollaan siis jo menossa, vai yllättäisikö talvi meidät sittenkin vielä kunnon lumisateilla?

Tsemppiä kaikille viikkoon ja erityisesti kokeisiin!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.