Viikko 2: Uusi vuosi ja uudet kujeet

Joululoma on pidetty ja toivottavasti kaikki ovat saaneet ladattua akkuja kevätlukukautta varten. Opiskelu jatkuu tiistaista eteenpäin aivan normaalisti, eli 3. jakson lukujärjestyksen mukaisesti.

Tiedätkö muuten, mikä merkitys eilen vietetyllä loppiaisella on? Loppiainen päättää paitsi joulun pyhäpäivät, vietetään sitä keskiajalla muodostuneen perinteen mukaisesti itämaan tietäjien Betlehemiin saapumisen muistopäivänä.

Keskiviikkona 8.1. klo 14.35 pidetään luokassa 201 Turun yliopiston DI-koulutus (tieto- ja viestintätekniikka sekä tietojenkäsittelytiede).  Tampereen yliopiston DI-koulutuksen torstain 9.1. esittely joudutaan valitettavasti perumaan. Tiedoksi Tampereen koulutuksista kiinnostuneille, että Tampereen yliopisto järjestää korkeakoulupäivän 12.5. Päivästä tulee lisätietoa maaliskuussa.

Hyvää alkavaa kouluviikkoa ja samalla myös uutta vuosikymmentä!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.