Viikko 51: ”Joulu on taas”

Maanantaina 16.12. on hyväksytyn yksittäisen kurssin korotuskuulustelu klo 15 – 18.

Tiistaina 17.12. pidetään ryhmänohjaus kotiluokissa klo 13.05 – 13.40. Samana päivänä on myös jatko-opintoinfo eli  klo 14.35 LUT-yliopisto Lappeenrannasta (Kauppatieteet ja tekniikan alat) esittäytyy luokassa 201. Samoin tiistaina psykologian  1-kurssilla vierailee UEF-lähettiläitä Itä-Suomen yliopistosta kertomassa sosiaalipsykologian opiskelumahdollisuuksista.

Keskiviikkona 18.12. monitoimisalissa on lyhytelokuvan pop up – tapahtuma klo 13. 15 – 14.30, sinne menevät ainakin ÄI 7 ja ET 1 – ryhmät. Jos lyhytelokuvat kiinnostavat, tervetuloa mukaan katsomaan. http://lyhytelokuvapaiva.fi/

Torstaina 19.12. on joulukirkko Tuomiokirkossa klo 10 – 10.45. Samaan aikaan Kerttulissa on tarjolla vaihtoehto-ohjelma niille, jotka eivät halua kirkkoon tulla. Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja ennakko-ilmoittautuminen löytyvät Wilmasta.  Päivän muut  oppitunnit pidetään normaalisti.

Perjantaina 20.12. oppilaskunta järjestää joulujuhlan klo 9.45. alkavalla tunnilla. Koulu jatkuu juhlan jälkeen.

Joululomaa vietämme 21.12. – 6.1. Tutun joululaulun sanojen myötä oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

”On jouluyö, sen syvä rauha leijuu sisimpään
Kuin oisin osa suurta kaikkeutta
Vain kynttilät ja kultanauhat loistaa hämärään
Vaan mieleni on täynnä kirkkautta.”