Viikko 14 Koeviikko alkaa

Huhtikuu on käynnistynyt ja kevät on kunnolla täällä! Pääsiäislomaa onkin saatu viettää vaihtelevissa säätiloissa: upean auringonpaisteen lisäksi on saatu niskaan kevään ensimmäinen kunnon ukkosmyräkkä raekuuroineen. Kevät tulee keikkuen!

Tiistaina on tiedossa vielä pääsiäisen kunniaksi opiskelijakunnan järjestämä munajahti koululla! Kouluun on piilotettu pääsiäismunia, eli kokeen päätyttyä käy etsimässä omasi!

Koeviikko käynnistyy heti tiistaina ja jatkuu aina seuraavan viikon tiistaihin saakka. Ruokaa on tarjolla ruokalassa tunnin pidempään, jotta kaikki kokeen tekijät ehtivät syömään! Onnea koeviikkoon!

Koeviikkoon tuo puhtia blogissa jatkuva opiskelutaidoista muistutteleva sarja.  Sarjan vinkit on laatinut erityisopettajamme Mari Vukelic, ja visuaalisen ilmeen on toteuttanut Urheiluakatemian Erika Rautiainen. Urheiluakatemian somessa vinkkejä on jo vilissytkin. Ota Marin vinkit haltuun koeviikon työskentelyyn!

Viikon vinkissä kannustetaan löytämään oma tapa oppia. Oppimisen tehostamiseksi kannattaa keskittyä hyväksi todettuihin tapoihin ja vahvistaa niitä. Mieti siis hyviä oppimiskokemuksiasi, ja koita toistaa vastaavia tapoja opiskelussa uudelleen. Erityisopettajat Mari ja Sara auttavat mielellään, jos omat oppimisen tavat tuntuvat olevan vielä etsinnässä.

 

Laurin lakitiedon ryhmä YH4.2 vieraili 25.3. Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Siellä käsiteltiin juttua, joka liittyi liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja pahoinpitelyyn. Opiskelijoiden mielestä vierailu oli erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen, ja osa olisi halunnut jäädä seuraamaan vielä seuraavaakin istuntoa.

 

Mukavaa viikkoa!

Viikon ohjelma:

Maanantai 1.4.

  • Toinen pääsiäispäivä – vapaa

Tiistai 2.4.

  • 1-palkin koe klo 10-14
  • Opiskelijakunnan järjestämä pääsiäismunajahti koululla

 

Keskiviikko 3.4.

  • 2-palkin koe klo 10-14

Torstai 4.4.

  • 3-palkin koe klo 10-14

Perjantai 5.4. 

  • 4-palkin koe klo 10-14