Viikko 5 Kimallusta ja koeviikko alkaa

Kolmas jakso on päättymässä ja koeviikko alkaa keskiviikkona! Olemme siirtymässä siis jaksojenkin osalta konkreettisesti kohti kevättä. On mukavaa, kun valon määrä on jo lisääntynyt niin, ettei viimeistenkään iltapäivän tuntien jälkeen tarvitse enää lähteä kotiin pimeässä.

Talven kimalluksesta ja juhlahumusta on kuitenkin nautittu vielä viikonloppunakin, kun moni kerttulilainen edusti ja palkittiin Varsinais-Suomen Urheilugaalassa Logomossa! Usea lukiomme opiskelija saavutti ansaittua menestystä ja tunnustusta.

Vuoden nuori urheilija: Lotte-Line Ekström, suunnistus

Paavo Nurmi keskuksen kannatuspalkinto: Milla Granlund, salibandy

Lajiensa parhaat:

Aliisa Soini, uinti

Silja Koskinen, alppilajit

Lisäksi palkituissa oli lukuisia vanhoja kerttulilaisia, kuten vuoden urheilija Wilma Murto! Wilman valmentaja ja akatemiavalmentajamme Jarno Koivunen voitti myös vuoden valmentajan palkinnon!

Paljon onnea palkituille!

Henkilökuntaakin oli paljon paikalla juhlistamassa:

 

Lisää kimallusta on odotettavissa myös kolmen viikon sisään, sillä Vanhojen tanssit lähestyvät! Kerttulin wanhat tanssitaan tänä vuonna 16.2.2024 perjantaina Logomossa klo 19.30. Lippuja voi ostaa Lippu.fi -palvelun kautta.

Harjoitukset ovat edenneet hyvin niin, että tanssit alkavat olla jo mallikkaasti hallussa jokaisella parilla. Treeneissä päästäänkin keskittymään seuraavaksi viimeistelyyn, kuten muodostelmien ja siirtymien harjoitteluun. Kakkoset ovat aloittaneet myös oman tanssin harjoittelun. Oma tanssi huipentaa vanhojen illan! Kuvissa on tunnelmia treeneistä:

 

Muistutuksena: Tällä viikolla tiistaina opiskellaan itsenäisesti kokeisiin ja koulutalo on kiinni! Kouluruokaakaan ei siis ole tarjolla tiistaina. Opettajat ovat koko henkilökunnan koulutuksessa TSYK:in lukiossa.

 

Maanantai 29.1.

  •  Kolmannen jakson viimeinen normaali koulupäivä.

Tiistai 30.1.

  •  Opiskelijoilla itsenäisen opiskelun päivä. Opettajat koulutuksessa TSYK:in lukiossa.

Keskiviikko 31.1.

  • Abiturienttien ruotsin kirjoituskilpailu klo 10 luokassa 309
  • 1-palkin koe klo 10-14

Torstai 1.2.

  • 2-palkin koe klo 10-14

Perjantai 2.2. 

  • 3-palkin koe klo 10-14

 

Tsemppiä alkavaan koeviikkoon!