Viikko 3 Esittelyillat maanantaina ja tiistaina

Tervetuloa Kerttulin lukion esittelyiltoihin maanantaina ja tiistaina 15. ja 16.1.!

Lukiossamme on avoimet ovet heti viikon alkuun yhdeksäsluokkalaisille ja heidän huoltajilleen. Esittelyilloissa on luvassa tietoa lukio-opinnoista yleisesti ja painotuslinjojemme erityispiirteistä. Urheilulinjan esittelyssä valmentajat pitävät ensin lajikohtaiset osuudet, ja sen jälkeen alkaa yhteinen yleisosuus. Tiistaina on vuorossa ICT-linjan ja yleislinjan esittely. Molempina iltoina on aikaa myös kiertää koulutaloa, tavata opettajia ja tutustua luokissa eri oppiaineiden opiskeluun.

Esittelyillat:

Urheilulinja: Maanantaina 15.1. klo 17.45 lajiesittelyt ja klo 18.30 yleisesittely

ICT- ja yleislinja: Tiistaina 16.1. klo 18.30 

 

Marraskuisesta Leobenin projektista on julkaistu hieno raportti, jossa opiskelijat esittelevät vierailun vaiheita. Käy lukemassa raportti osoitteessa: t.co/lLW6ZmQRlX

Haluaisitko itsekin lähteä opintomatkalle? Jatkossakin Kerttulin opiskelijoiden on mahdollista lähteä mukaan vastaaviin ainutlaatuisiin ulkomaanprojekteihin. Tämän viikon tiistaina järjestetään seuraavan Italian Erasmus-projektin infotilaisuus klo 14.55-16 luokassa 301. Projektissa vieraillaan ystävyyskoulussamme Italiassa syksyllä 2024 ja majoitetaan italialaisia vieraita keväällä 2025. Aiemmassa Italian projektissa syntyi lukuisia uusia ystävyyssuhteita ja unohtumattomia muistoja. Matka kutsuu!

Tällä viikolla kerttulilaiset mittaavat osaamistaan taas myös luonnontieteissä, sillä torstaina järjestetään Kansallinen maantieteen kilpailu. Kilpailuun voi osallistua luokassa 401 klo 13-14! Lisäksi perjantaina järjestetään Neljän tieteen kisojen loppukilpailu. Tsemppiä kaikille kilpailijoille!

 

Viikon ohjelma:

Maanantai 15.1.

  • Esittelyilta klo 17.45 lajiesittelyt, 18.30 yleisesittely, urheilulinja

 

Tiistai 16.1.

  • UE 2 – opintojakson opiskelijat vierailevat Pyhän marttyyrikeisarinna Aleksandran kirkossa (Turun ortodoksinen kirkko)
  • klo 14:55-16:00 luokassa 301 infotilaisuus ensi lukuvuoden aikana järjestettävästä opiskelijavaihdosta Italiaan, lisää tietoa ti 9.1. lähetetyssä Wilma-viestissä
  • Esittelyilta klo 18.30, ICT- ja yleislinja

 

Keskiviikko 17.1.

  • Äidinkielen treenit klo 8.30 kakkoskerroksessa 

 

Torstai 18.1.

  • Maantiedekilpailu klo 13-14 luokassa 401

Perjantai 19.1. 

  • 4. tieteen kisat, loppukilpailu
  • matikkapaja klo 13.15-14.30 luokassa 313
  • Vanhojen tanssit -kurssien treenit koulun monitoimisalissa klo 14.45-16

Mukavaa viikkoa!