Viikko 2 Kevätlukukausi alkaa!

Hyvää uutta vuotta Kerttuli ja tervetuloa aloittamaan kevätlukukautta!

Joululomaa edeltäneellä viikolla Kerttulissa oli vielä useita tapahtumia ennen siirtymistä lomailemaan. Torstaina vietettiin digivapaata päivää, eli opiskeltiin ilman digilaitteita. Samana päivänä OPKH järjesti myös yhteisen joulutapahtuman ja opiskelijahuolto järjesti piparkakkujen koristelua. Tapahtumassa ohjelmana oli perinteisesti jouluinen tietovisa ja tortunsyöntikilpailu.

Digivapaa välitunti!

Tortunsyöntikilpailu – tiukkaa ahmimista!

Perjantaina lomalle siirryttiin perinteisen joulukirkon kautta. Kirkossa kuultiin upeita musiikkiesityksiä!

Uusi lukuvuosi käynnistyy normaalin opiskeluviikon merkeissä! Arkeen ja rutiineihin saadaan kuitenkin siirtyä mukavan talvisissa tunnelmissa. Kannattaa hyödyntää talviulkoilu ja -urheilumahdollisuuksia. Ladut ovat hyvässä kunnossa ja ulkojäät parhaimmillaan!

 

Viikon päästä Kerttulissa järjestetään myös lukion esittelyillat ysiluokkalaisille, tervetuloa!

Maanantaina 15.1.2024 urheilulinjan esittelyilta klo 18.30

Tiistaina 16.1.2024 yleislinjan ja ICT-linjan esittelyilta klo 18.30

 

Viikon ohjelma:

Maanantai 8.1.

  • Kevätlukukausi alkaa

Tiistai 9.1.

  • Keväällä-2024 ja syksyllä 2024 valmistuvien abien OP1-moduulin viimeiset opetuskerrat ti ja ke viikolla 2. Ks. oman opinto-ohjaajasi Wilma-viestistä tarkat ajankohdat.

Keskiviikko 10.1.

  • Keskiviikkona järjestetään Kerttulin lukiossa Talousguru-kilpailu klo 9-11. Kilpailu on kaksiosainen; alkukilpailussa parhaiten menestyneet opiskelijat kutsutaan loppukilpailuun, joka pidetään Helsingissä 29.2.2024. Loppukilpailussa parhaiten menestyneille on tarjolla opiskelupaikkoja korkeakouluissa ja rahapalkintoja.

Torstai 11.1.

  • 11.1.2024 2-4 vuosikurssin ICT-läiset poissa ruokailusta eteenpäin (viimeistään 11:45). Suomen puolustusvoimat ja turvallisuuspoliittinen tilanne nyt sekä ICT-alan erityis- ja erikoistehtävät varusmiespalveluksessa

Perjantai 12.1

  • Seurakunnan päivänavaus
  • Matikkapaja klo 13.15-14.30 luokassa 313
  • Monitoimisalin rakentaminen esittelyiltoja varten

Tulossa:

Esittelyillat maanantaina ja tiistaina 15. ja 16.1.