Viikko 12: Etäopiskelu jatkuu

Ylioppilaskirjoitukset jatkuvat tiheällä aikataululla, kirjoituksia riittää jokaiselle arkipäivälle. Vuorossa ovat A-kieli, lyhyt ja pitkä matematiikka, ja reaaliaineryhmät biologia, filosofia, psykologia sekä fysiikka, historia.

Kursseja suoritetaan edelleen etäopiskeluna. Opiskele aktiivisesti etänä, jotta opinnot etenevät. Muista myös pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi ja pyri tasapainoisiin elämäntapoihin. Syöminen, liikkuminen, nukkuminen ja stressi vaikuttavat kaikki toisiinsa. Stressinhallinnasta lisää: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/02/18/millaiset-ovat-abin-stressitasot-hyvinvointiasiantuntija-analysoi

Viikonloppuna pääsemme taas siirtelemään kelloja kesäaikaan – maltatko odottaa sunnuntaiaamuun vai heräätkö jo kolmelta siirtämään kellojasi kello neljään?

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.