Viikot 38-39: Ylioppilaskirjoituksia, etäopetuspäiviä ja lähiopetusta

Turvavälien aikaansaamiseksi vallitsevassa tilanteessa ylioppilaskirjoituksia järjestetään tänä syksynä monessa eri tilassa, jolloin luokkatiloja ja opetushenkilöstöä tarvitaan kirjoituksiin enemmän kuin aiemmin. Tämän vuoksi on tänä syksynä päädytty järjestämään kiireisimpinä ylioppilaskirjotuspäivinä muille opiskelijoille itsenäistä tai etäopetusta. Kirjoituksiin osallistujia on ohjeistettu maskin käyttöön kouluun saavuttaessa. Abiturientit ovat opiskelleet jo tovin hybridimallilla ja osallistuvat ylioppilaskirjoituksiin kukin oman suunnitelmansa mukaan.

Ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoiden kalenteri seuraavan kahden viikon ajalta näyttää seuraavanlaiselta (muista kuitenkin seurata Wilmaa, koska muutokset ovat mahdollisia):

ma 14.9. etä- tai itsenäinen opiskelu
ti 15.9. lähiopetus
ke 16.9. etä- tai itsenäinen opiskelu
to 17.9. lähiopetus
pe 18.9. etä- tai itsenäinen opiskelu
   
ma 21.9. lähiopetus
ti 22.9. lähiopetus
ke 23.9. lähiopetus
to 24.9. etä- tai itsenäinen opiskelu
pe 25.9. etä- tai itsenäinen opiskelu

Arviointiviikko, joka toteutetaan perinteiseen tapaan lähiopetuksena, alkaa maanantaina 28.9. Wilmassa näet kokeet lukujärjestyksessä oikeina päivinä, ja opettajat tiedottavat omista kokeistaan tarkemmin.

Jos etäpäivinä tai kokeisiin valmistautuessa on vaikeaa ryhtyä opiskelutyöhön, lue abitreenien vinkit: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/04/26/onko-tehtaviin-tarttuminen-vaikeaa-madalla-aloittamisen-kynnysta-nailla

Kerttulinmäen historia lienee kerttulilaisille tuttu. Nykyään virkistyskäytössä olevan kallion käyttötarkoitus keskiajalla oli synkkääkin synkempi.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.