Viikko 37: Korona kuriin Koronavilkulla

Suosittelemme kaikkia opiskelijoita lataamaan ja ottamaan Koronavilkku-sovelluksen käyttöön, ja moni onkin sen jo tehnyt. Se auttaa tartuntaketjujen jäljittämisessä ja kertoo mahdollisen altistumisen. Mobiilisovellus on maksuton, ja sen voi ladata puhelimeen sovelluskaupasta tai koronavilkun kotisivulta  https://koronavilkku.fi/#koronavilkku .

Voimassa ovat edelleen myös ohjeet kotiin jäämisestä pienissäkin hengitystieoireissa,

Muistetaanhan turvavälit!

hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja kasvomaskin käytöstä julkisissa liikennevälineissä. Pidetään huolta toisistamme!

Koronaepäilyissä kannattaa ottaa yhteyttä koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon neuvontapuhelimeen 02 266 2012 (lisää tietoa terveydenhoitajan viestissä Wilmassa).

Ensimmäisen vuoden opiskelijoilla on ryhmänohjaustuokio torstaina 10.9. klo 14.20-15.00 tuttuun tapaan kotiluokissa. Ryhmänohjauksissa käsitellään ajankohtaisia asioita ja opitaan opiskelutaitoja.

Ruokailut toteutetaan poikkeuksellisesti tiistaista lähtien (8.9.- 5.10.2020), koska Mauno Koivisto -sali varataan ylioppilaskirjoitustilaksi. Toisessa kerroksessa ruokailun aikaan eli klo 11.05-13 opiskelevat syövät luokissa, ja muut syövät alaruokalassa ruokailuaikataulun mukaan, kuten ennenkin.

Presidentinmaja

Syyskuu on alkanut lämpimissä tunnelmissa, joten välitunteja on voinut viettää ulkona. Presidentinmaja on suosittu taukopaikka.

Syksyn merkkejä alkaa jo näkyä luonnossa. Metsässä samoilun on todettu rauhoittavan mielen, joten muista tämä tehokas stressilääke, jos kaipaat vastapainoa arjen aherrukselle. Mukavaa viikkoa kaikille!

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.