Viikko 36: Abiturienteille mahdollisuus etäopiskeluun

Turun kaupungin lukiot siirtyvät maanantaista 31.8.2020 alkaen abien opetuksessa hybridimalliin, jonka tarkoituksena on mahdollistaa abiturienteille mahdollisimman hyvä terveydellinen tilanne näin kirjoitusten alla. Syksyn kirjoituksiin osallistuvat voivat hybridimallissa seurata luokassa pidettävää oppituntia Teamsin tai Meetin avulla.

Maanantaina järjestetään myös lukuvuoden 2019-2020 uusintakoe klo 15-18 luokassa 202.

Torstaina 3.9. klo 13.05-13.40 pidetään ryhmänohjaus, jonka jälkeen oppitunnit jatkuvat lukujärjestyksen mukaan. 1. ja 2. vuoden ryhmanohjaustilaisuudet järjestetään perinteiseen tapaan kotiluokissa, mutta 3. ja 4. vuoden opiskelijoiden tilaisuudet toteutetaan etäopetuksena.

Koska vallitsevassa tilanteessa on suositeltavaa viettää välitunteja ulkona, uusi sisäpihalle sijoitettu pingispöytä otetaan ilolla vastaan. Mailat ja pallot löytyvät pääoven vierestä.

Olitpa sitten syksyn kirjoituksiin valmistautuva abiturientti tai kurssin puoliväliin päässyt 1. tai 2. vuoden opiskelija, hyödyt opiskelutekniikkojen hallitsemisesta. Videolla kerrotaan opiskelun jaksottamisesta. Oppia olisi hyvä saada pitkällä aikavälillä, pienissä palasissa kerrallaan – ei viimeisenä iltana ennen koetta. Tsemppiä opiskeluun!

https://areena.yle.fi/1-50250108