Viikko 35: Kevään ylioppilaiden juhlatilaisuus lauantaina

Suomen lukiolaisten liitto esittäytyy ykkösille maanantaina 24.8. Tilaisuus järjestetään etänä klo 13.20 alkaen.

Lukuvuoden 2019-2020 rästikoe sekä hyväksytyn kurssin korotuskoe pidetään tiistaina 25.8. klo 15-18.

Torstaina 27.8. vietetään valtakunnallista Itämeripäivää. Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio (TSYK) haastaa koulut syömään Itämerta puhtaaksi Itämeripäivänä. Haaste syntyi halusta tehdä vielä enemmän töitä Itämeren ja Saaristomeren hyvinvoinnin eteen. Itämeripäivänä kaikissa Turun kaupungin kouluissa tarjoillaankin yhtenä ruokavaihtoehtona lähikalaa.

Perjantai-aamu aloitetaan seurakunnan aamunavauksella.

Kevään 2020 ylioppilaiden juhlatilaisuus järjestetään lauantaina 29.8. kello 11.00 Turun palloiluhallissa (Lemminkäisenkatu 32a). Juhla kestää noin tunnin. Huom! Muille lauantai on normaali koulupäivä ja silloin opiskellaan perjantain lukujärjestyksen mukaisesti. Tervetuloa!

Katso myös ryhmien ruokailu-aikataulut ja lukuvuoden kalenteri Kerttulin kotisivuilta.