Viikko 50: ”Korvatunturilla tontut ahkeroi”

Maanantaina 9.12. on viimeinen ilmoittautumispäivä sekä 2. jakson uusintakuulusteluun että yksittäisen kurssin korotuskuulusteluun. Korotuskuulusteluun ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella (löytyy kanslian edestä tai koulun kotisivulta), joka palautetaan suoraan opettajalle. Uusintakuulusteluun voi ilmoittautua Wilmassa.

Tiistaina 10.12. koulu alkaa kaikilla vasta klo 12 ja abien vanhempainilta pidetään klo 18.30. Tervetuloa!

Keskiviikkona Kerttulissa vierailee dosentti Henri Tuomilehto, joka on erikoistunut unihäiriöisten potilaiden hoitamiseen. Hänen luentonsa alkaa klo 13.15. monitoimisalissa ja se lähetetään kaikkiin luokkiin.

Torstaina 12.12. on uusintakoe klo 15 – 18.

Perjantaina 13.12. vietetään Lucian päivää. Tosin tänä vuonna Kerttulin Lucia-kulkue nähdään vasta joulukirkossa ensi viikolla.