Viikko 4: Tervetuloa tutustumaan

Kerttulin lukion esittelyillat pidetään maanantaina 21.1. (yleis- ja ict-lukio) ja tiistaina 22.1. (urheilulukio) klo 18.30. Tervetuloa!

Maanantaina Terveystieto 1 – kurssille tulee vierailijaksi fysioterapeutti Terhi Pihlajaniemi TULE-tietokeskuksesta.

Keskiviikkona pidetään abeille penkkari-info salissa klo 14.

Kirjavisa jatkuu vielä tämän viikon, arvaa tai tiedä, kuka lukee ja mitä. Täytä lomake, niin olet mukana palkintoja jaettaessa.

ICT-lukion opettajat Petri Sallasmaa ja Juho Airola osallistuvat Euroopan suurimpaan opetusteknologiakonferenssiiin Lontoossa, josta Airola jatkaa vielä vierailulle STEAM-Turku hankkeen yhteistyökorkeakouluun Strathclyden yliopistoon, Glasgow’hun.

Koeviikko lähestyy, minkä vuoksi kaikki opiskelijat päivittävät Abitti-tikkunsa koeviikkoa varten (15.1.2019 versio).

Perjantaina on mahdollisuus saada matematiikan tukiopetusta Matikkapajassa klo 13 ja samaan aikaan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille järjestetään Texasin laskinkoulutusta geometriasta.

Perjantai onkin täynnä toimintaa, sillä silloin pidetään myös Suomen ruotsinopettajat ry:n järjestämä valtakunnallinen ruotsin kirjoituskilpailu abiturienteille klo 13.15 – 16.15.

Niin ikään perjantaina terveystiedon kurssilaiset pääsevät tutustumaan paikan päälle Humalistonkadun TULE-tietokeskukseen ja sen toimintaan. Tuki-ja liikuntaelinterveyteen liittyvän tietopaketin lisäksi opiskelijat saavat pohtia ryhmissä esimerkiksi näyttöpäätetyön ja nukkumisasennon terveysvaikutuksia tuki-ja liikuntaelimistöön sekä keinoja niska-, selkä- ja hartiakipujen ennaltaehkäisemiseksi.