Viikko 5: Koeviikko lähestyy

Kirjavisa on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille.

Oikea rivi on seuraava: Juho Airola: Lauri – läheltä ja kaukaa, Raita Autio: Kissojen salainen kieli, Mika Korpela: 18 and Life on Skid Row, Tapio Laine: Paranoidi optimisti, Emmi Lassila: Sapiens – ihmisen lyhyt historia, Juha Pitkänen: Faktojen maailma, Katri Pärssinen: Sokeisto, Tiina Saarinen: Taiteilijoiden taivaat, Petri Suorsa: Tauteja luonnosta ja Niklas Vaulanen: Lipunnosto ja räätälin viisaus (A5, B2, C5, D3, E9, F7, G1, H6, I10 ja J8).

Yllättävän hankalan yhdistämistehtävän kaksi parasta saivat puolet oikein eli 5/10. Voittajat ovat Pietari Eskola (17A) ja Aapo Laakkio (17D). Palkinnot voi tulla noutamaan maanantaina 28.1. klo 12 luokasta 204. Onnea voittajille!

Maanantaina 28.1. yhteiskuntaopin erikoiskurssit saavat vieraakseen nuoria kuntapoliitikkoja. Vierailulle tulevat Sini Ruohonen kaupunginhallituksesta, Niina Ratilainen Turun kunnanvaltuustosta ja Seila Viivu kulttuurilautakunnasta.

Koeviikko alkaa keskiviikkona ykköspalkin kokeella, torstaina on vuorossa kakkospalkki ja perjantaina kolmospalkki. Ovathan kaikki päivittäneet Abitti-tikkunsa uuteen (15.1.2019) versioon?

Tammikuu taittuu helmikuuksi viikon lopulla. Kokeisiin lukemisen ohella kannattaa nauttia talvisesta säästä.