Viikko 50 Villasukkia ja vierailuja

Viikonloppuna Kerttulin valtasi iloinen joukko opiskelijoita mukanaan hirmuinen määrä rautaa. Ohessa tunnelmakuvia laneilta.

Toiseksi viimeinen työviikko ennen joulutaukoa jatkuu ihanan talvisessa säässä. Keskiviikkona on Lucian päivä. Sitä vietetään Pyhän Lucian muistoksi vuosittain hänen kuolinpäivänään 13. joulukuuta. Ohessa pieni katsaus Lucian jännittävään, veriseen ja valoisaan tarinaan (2 min 25 s): https://areena.yle.fi/1-3867049

Kerttulissa vietetään perjantaina hämäränhyssyistä päivää glögintuoksussa ja villaan kääriytyneinä. OPKH tarjoaa glögit ja kannustaa kaikkia opiskelijoita ja opettajia villasukkailemaan ja -paitailemaan. Kerrankin koulussa tarkenee ilman takkia.

Lisäksi perjantaina on Jouluradion lanseeraama valtakunnallinen Joululaulupäivä. Joululaulupäivän slogan #lupalaulaa kertoo, että jokainen suomalainen saa laulaa täysin palkein joululauluja siellä, missä mieli tekee.

Kerttulin tapahtumat viikolla 50:

Maanantai 11.12.

  • BI6.2 bioteknologian ryhmä vierailee Turun yliopiston biokemian laitoksella. Ohjelmassa dna:n katkaisemista entsyymien avulla, dna:n eristämistä banaanista ja dna:n näkyväksi tekemistä UV-valon avulla. 
  • Klo 15.00 2. jakson arvosanat tulevat näkyviin opiskelijoille

Tiistai 12.12.

  • Klo 16.30-19.30 korotuskoe luokassa 205A
  • Abien OP1-tunnit viikolla 50 (ti + ke)  – lisätiedot oman opon Wilma-viestissä.

Keskiviikko 13.12.

  • Klo 15.00 OPKH:n kokous luokassa 116. Kaikki koulun opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan ja seuraamaan kokousta.
  • BI6.3 bioteknologian ryhmä vierailee Turun yliopiston biokemian laitoksella. Ohjelmassa dna:n katkaisemista entsyymien avulla, dna:n eristämistä banaanista ja dna:n näkyväksi tekemistä UV-valon avulla. 
  • Abien OP1-tunnit viikolla 50 (ti + ke)  – lisätiedot oman opon Wilma-viestissä.
  • Lucian päivä

Torstai 14.12.

Perjantai 15.12.

  • Pukeudu villasukkiin / villapaitaan  -päivä. OPKH tarjoaa glögiä!
  • Lukioiden sekakoristuranus Kupittaan palloiluhallissa klo 10-14
  • BI6.4 bioteknologian ryhmä vierailee Turun yliopiston biokemian laitoksella. Ohjelmassa dna:n katkaisemista entsyymien avulla, dna:n eristämistä banaanista ja dna:n näkyväksi tekemistä UV-valon avulla. 
  • Matikkapaja klo 13.15-14.30 luokassa 313

Hyvää viikonloppua!