Viikko 40 2. jakso alkaa tapahtumarikkaana

Lokakuun ensimmäisellä viikolla Kerttulissa tapahtuu paljon kaikenlaista. Maanantaina klo 8.00 aukeaa ilmoittautuminen Harppi-festareille. Menneiden vuosien kokemusten perusteella kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan! Tapahtumaan voit tutustua oheisen linkin kautta.  https://www.lukemaverkosto.fi/tapahtumat/festarit/.

Tiistaina 6. palkin kokeen jälkeen on mahdollisuus osallistua vanhojentanssimekkojen kierrätystapahtumaan TSYKissä klo 14-16. Turun lukioista mukana ovat Kerttuli, TSYK ja Puolalanmäen lukio. Pukuesittelydiat löydät Wilma-viestin linkistä.

 

Keskiviikkona uusi jakso on hyvä aloittaa yhteisen mukavan tekemisen parissa.  Jakson ensimmäisen koulupäivän jälkeen OPKH järjestää kaikille lukion opiskelijoille tarkoitetun leffa- ja pizzailtapäivän. Elokuva on valikoitunut ennakkoäänten perusteella.

Perjantaina valitaan uusi opiskelijakunnan uusi hallitus. Tule mukaan kokoukseen, mikäli yhteinen tekeminen ja mm. mukavan tekemisen suunnitteleminen on lähellä sydäntäsi. Läsnäolosi ei vielä sido sinua mihinkään, joten rohkeasti mukaan!

Viikon tapahtumat:

Maanantai 2.10.

  • Klo 8.00 aukeaa Harppi-festareiden ilmoittautuminen Wilmassa.
  • Klo 10-14 5. palkin kokeet

Tiistai 3.10.

  • Klo 10-14 6. palkin kokeet
  • Ilmoittaudu viimeistään tänään 1. jakson rästikokeeseen
  • Klo 14-16 vanhojentanssimekkojen kierrätystapahtuma TSYKissä

Keskiviikko 4.10.

  • 2. jakso alkaa
  • Kansallinen korvapuustipäivä
  • Klo 8.00-9.00 opekokous
  • Klo 9.00-9.45 Mindful student
  • Klo 10.00 alkavalla tunnilla kaikille ympäristökysely
  • Klo 12-13.15 kirjailija Eveliina Hokkanen vierailee ÄI2+3 ja ÄI 5 oppitunneilla
  • Klo 14.50-18.00 pizzaa ja leffaa/lautapelejä yläruokalassa ja monitoimisalissa
  • Abien (-21 ryhmien op.) OP1-opintojakson oppitunnit heti 2- periodin alussa, ks. tarkemmin Wilma-viestit!

Torstai 5.10.

  • Turun lukioiden golfkisa. Kerttulista mukana 11 opiskelijaa. Muista lukioista mukana TSYK, PML sekä 2 Luostarivuoren lyseon lukio kahdella joukkueella.

Perjantain 6.10.

  • SRK:n päivänavaus
  • klo 13.20 alkaen pidetään musiikkiluokassa opiskelijakunnan hallituksen järjestäytymiskokous. Kokouksessa valitaan uusi opiskelijakunnan hallitus. Kaikki opiskelijat ovat tervetulleita. Kokousta voi tulla myös vain seuraamaan.
  • Ei matikkapajaa

Lempeää lokakuuta!