Viikko 36 Yrittäjän päivä ja järjestelyt YO-kokeisiin alkavat

Viime viikolla abit juhlivat koululla tiistaina TJ100-päivää Ruisrock-teemalla. Päivän aikana muun muassa nähtiin ja kuultiin toistaan vauhdikkaampia esityksiä Ruisrockin lavalla! Kiitoksia abeille riemukkaasta päivästä!

Tällä viikolla tiistaina on Yrittäjän päivä. Yrittäjyys-, talous- ja työelämäosaaminen muodostavat myös lukion oppiaineita halkovan laaja-alaisen kokonaisuuden, jonka tavoitteena on lisätä nuorten osallisuutta ja toimijuutta sekä parantaa työelämävalmiuksia. Yhä useammin työelämään kuuluukin vähintään omien taitojen ja itsensä henkilöbrändäämistä alalla kuin alalla. Yrittäjiä on Suomessa Wikipedian mukaan 260 000!

YO-kirjoituksiin valmistautuminen alkaa koulun tiloissa tällä viikolla. Ohjeita muuttuvista tiloista viestitään wilman kautta. Toivomme opiskelijoilta ja henkilökunnalta kärsivällisyyttä, jotta YO-järjestelyt saadaan taas sulavasti hoidettua.

 

Tulevan viikon 36 ohjelmassa:

Maanantai 4.9.

  •  Äidinkielen treenit klo 14.45-16 luokassa 202

 

Tiistai 5.9.

  • Saksan historia ja kulttuuri -teemaopintojakson tiedotustilaisuus klo14:45  luokassa 205B (lisää tietoa Wilman tiedotteessa)

 

Keskiviikko 6.9.

  • Monitoimisali ja Mauno kalustetaan yo-kirjoituskäyttöön. Ruokailu siirtyy luokkiin ja opetus siirtyy AMK:n tiloihin. Seuraa Wilmaa.

 

Torstai 7.9.

  • Opettajainkokous klo 14.50-16.30

 

Perjantai 8.9

  • Seurakunnan päivänavaus
  • Matikkapaja klo 13.15-14.30 luokassa 205A
  • YO-testimahdollisuus opiskelijoille 13.30-14.30 Monitoimisalissa

 

Tsemppiä viikkoon kaikille!