Viikko 37 Hävikkiviikko, Turun päivä ja yo-kirjoitukset

Tällä viikolla abiturientit ovat tulessa äidinkielen, englannin sekä yhden reaaliaineen yo-kisoissa. Nämä kirjoituspäivät aiheuttavat meille muille muutoksia ruokailuihin sekä jonkin verran myös luokkatiloihin. Opettajat tiedottavat luokkatilamuutoksista,  ja ruokailuaikamuutokset löytyvät Wilman tiedotteista. Kirjoituspäivinä kakkoskerros rauhoitetaan muulta kuin välttämättömältä liikenteeltä luokkiin yläruokalan edessä oleva portaikko mukaan lukien.

Abiturienteille toivotetaan menestystä matkaan!

Hävikkiviikko 12.8.-18.9.2022

Tiesitkö, että Suomessa kotitalouksilta päätyy ruokaa roskiin yli 100 miljoonaa kiloa vuodessa? Henkeä kohden tämä tarkoittaa keskimäärin 20-25 kilon ruokahävikkiä vuodessa. Oman ruokahävikkisi voit arvioida Pauligin ja Luonnonvarakeskuksen kehittämällä ruokahävikkilaskurilla. Näin saat arvion hävikin rahallisesta arvosta ja sen aiheuttamasta hiilijalanjäljestä. Laskuriin pääset tästä. Kulutetaan vastuullisesti!

Turussa tapahtuu 17.9.-18.9.

Lauantaina on vihdoinkin Turun uuden Kauppatorin avajaiset. Torilla voit tällöin nähdä turkulaisia pop-taiteen julkkiksia Turun Tähden 2022 -konsertissa.  Lisäksi sunnuntaina vietetään Turun päivää jo 62. kertaa. Jos viikonloppuna on tekemisestä puutetta, piipahda vierailulle Turun Lasarettimuseoon, käy kokeilemassa onneasi ilmaisraveissa Metsämäessä tai astu miinantorjunta-alus Katanpään kannelle. Koko päivän ohjelman löydät täältä.

Viikon tapahtumat Kerttulissa:

Maanantai 12.9.

  • YO-kirjoituspäivä: äidinkieli, lukutaidon koe. Kokelaat paikalle klo 7.45.

Tiistai 13.9.

  • Klo 14.45-16.00 äidinkielen treenit luokassa 201
  • Terveydenhoitaja Leena Kurka pitää TE2-kurssilaisille oppitunnin seksuaalisuudesta, seksuaalisesta häirinnästä ja väkivallasta.

Keskiviikko 14.9.

  • YO-kirjoituspäivä: UE, ET, YH, KE, GE ja TT. Kokelaat paikalle klo 7.45.
  • Terveydenhoitaja Leena Kurka pitää TE1-kurssilaisille oppitunnin seksuaalisuudesta, seksuaalisesta häirinnästä ja väkivallasta.
  • Klo 18 Verona-ryhmän palaveri Teamsissa. Linkki Wilma-viestissä.

Torstai 15.9.

Perjantai 16.9.

  • YO-kirjoituspäivä: ENA. Kokelaat paikalle klo 7.45.
  • Klo 13.15- matikkapaja luokassa 205 A