Viikko 19: Aivojumppaa ja lomapäiviä

Tämä viikko on tavallista lyhyempi opiskeluviikko, Kerttulissa lomaillaan helatorstain lisäksi perjantaina 14.5. (kyseinen koulupäivä on tehty aiemmin).

Syksyn 2021 Ylioppilastutkintoon ilmoittautuminen on 10.-25.5.2021, ja opinto-ohjaajan lähettämästä Wilma-viestistä löydät tarkemmat ohjeet, jos olet siinä vaiheessa opintoja.

Liikkuva opiskelu –hanke haastaa sinut kokeilemaan aivojumppaa tunnilla! Virkistyt, piristyt ja ajatuskin kulkee tämän jälkeen paremmin. 🙂

Harjoitus tehdään parin kanssa (turvavälein), kuten kuvassa. Ohjeet ovat kätevästi videolla. Tehtävä muuttuu haastavammaksi jokaisessa vaiheessa. Video kannattaa pysäyttää aina yhden vaiheen jälkeen ja kokeilla parin kanssa.

Numeroaivojumppa pareittain (kesto: 2:07 min.) : https://www.youtube.com/watch?v=8_x3Vnqc4pQ

Koronarajoituksista huolimatta mielikuvituksen voi päästää valloilleen – turvavälejä ei tarvita! Unohda rajoitukset ja heittäydy unelmien – tai painajaisten – kesään! Osallistu novellikilpailuun ja kirjoita novelli, jonka aiheena on PITKÄ KUUMA KESÄ. Novellin ohjepituus on 4000-6000 merkkiä. Otsikoi novellisi itse. Palauta novellisi ÄI03-kurssin opettajallesi sähköpostiin viimeistään 21.5! Voittajalle on luvassa huikea palkinto sekä mainetta ja kunniaa!