Viikko 10: Etäopiskelua kaikille

Lukiossa siirrytään vuorottelusta etäopetukseen maanantaina 8.3. Oppitunnit alkavat perinteisen aikataulun mukaan klo 8:15, 9:45, 11:45, 13:15, 14:35. Ruokatauko pidetään klo 11.00-11.45. Kurssit pidetään tämänhetkisen tiedon mukaan pelkästään etänä ajalla 8.-28.3.2021.

Torstaina 11.3. klo 13:05-13:40 pidetään ryhmänohjaustuokio.

Toisen vuoden opiskelijoille suunnattu Turun korkeakoulujen hakijan päivä järjestetään virtuaalitapahtumana perjantaina 12.3. Päivän ohjelma: https://www.utu.fi/fi/opiskelijaksi/tutustu-yliopistoon/hakijanpaiva. Tapahtumassa esitellään Turun yliopiston koulutusten  lisäksi myös alueen muiden korkeakoulujen hakukohteita (Turun AMK, Åbo Akademi, Novia, Humak, Diak).

Elintarvikekassien jako jatkuu edelleen. Mikäli tarvitset elintarvikekassia, muistathan ilmoittautua hakuun JOKA viikko tällä sivulla: https://www.turkuai.fi/elintarvikekassi.

Ylioppilaskirjoitukset pyritään järjestämään mahdollisimman normaalisti siinä aikataulussa kuin on ilmoitettu ja THL ja YTL ovat ohjeistaneet. Karanteenissa olevilla oireettomilla kokelailla on mahdollisuus osallistua kirjoituksiin THL:n ja YTL:n tekemien linjauksien mukaisesti. Lopullisen päätöksen osallistumisesta tekee lukion rehtori yhdessä tartuntatautiviranomaisen kanssa.  Oireiset (sairaat) eivät voi osallistua kokeeseen, vaan heidän tulee hakea koekertansa mitätöintiä.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon koronaneuvonta

Lukiolaiset voivat olla korona-asioissa yhteydessä Opiskeluterveydenhuollon keskitettyyn puhelinpalveluun. p. 02 266 1570 (ma–to klo 8–15, pe klo 8–13). Testiin voi hakeutua myös Omaolo-palvelun kautta. Iltaisin ja viikonloppuisin palvelee Turun alueen yhteispäivystys numerossa 02 313 8800. Lisää tietoa: turku.fi/kouluterveydenhuolto.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.