Viikko 40: Kakkosjakso alkaa

Koeviikko jatkuu vielä maanantaina, jolloin on viimeinen eli kuutospalkin koe. Samana päivänä päättyy rästikokeisiin ilmoittautuminen. Jos olit pois koeviikolla pätevästä syystä, muista ilmoittautua rästikokeeseen.

Tiistaina 1.10. alkaa kakkosjakso, samana päivänä on myös äidinkielen kirjoitustaidon koe yo-kirjoituksissa.

Ylioppilaskirjoitukset päättyvät torstaina 3.10. reaaliaineiden kokeeseen. Kirjoitettavia aineita ovat  uskonto, elämänkatsomustieto, yhteiskuntaoppi, kemia, maantiede ja terveystieto.

Perjantaina pidetään rästikoe I klo 13.30 – 16.00.

Turun kirjamessut ovat 4. – 6.10. Messukeskuksessa. Perjantaina messuilla vierailevat sekä äidinkielen ykköskurssi (1.6.) kirjasuunnistamassa että YH6 -kurssi taloustietoa tutkimassa. Saattaapa siellä näkyä muitakin kerttulilaisia.