Viikko 37: Vielä on kesää jäljellä?

Bi2.1-ryhmä vierailee Turun yliopiston biologian laitoksella perjantaina 13.9 ja pe 20.9. Kurssi järjestetään yhteistyössä Turun yliopiston kanssa.

Perjantaiaamu aloitetaan seurakunnan aamunavauksella.

Datatähti on peruskoulun ja lukion ohjelmointikilpailu, jonka aiheena on algoritmien suunnittelu ja toteutus. Datatähden kautta on mahdollista päästä Suomen joukkueeseen kansainvälisiin tietotekniikan olympialaisiin. Datatähden alkukilpailu on kaikille avoin, ja siihen osallistutaan netissä. Alkukilpailun parhaat kutsutaan loppukilpailuun yliopistolle. Datatähden alkukilpailuun osallistutaan netissä 30.9.–13.10.2019. Loppukilpailu järjestetään 6.2.2020 Aalto-yliopistolla. Loppukilpailun 10 parasta pääsee suoraan opiskelemaan tekniikkaa ja matemaattis-luonnontieteellisiä aineita useimpiin Suomen yliopistoihin.