Viikko 13: Yo-kirjoitukset päättyvät – koeviikko alkaa

Tiistaina 26.3. kirjoitetaan lyhyen ja pitkän matematiikan ylioppilaskoe ensimmäistä kertaa sähköisenä ja torstaina 28.3. on vielä vuorossa reaalikoe. Tällä kertaa kirjoitettavana ovat elämänkatsomustieto, kemia, maantiede, terveystieto, uskonto ja yhteiskuntaoppi.

Keskiviikkona 27.3. on Kenguru-kilpailu klo 8.15. – 9.30. Lisätietoja saa Juho Airolalta.

Torstai-iltana kaksi äidinkielen ryhmää menee katsomaan Hamlet-näytelmää  Turun kaupunginteatteriin. Hamlet on yksi tunnetuimmista William Shakespearen jo 1600 -luvulla kirjoittamista tragedioista.        (kuva Otto-Ville Väätäinen)

 

Perjantaina 29.3. alkaa koeviikko I palkin kokeilla.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä siirrytään kesäaikaan. Muistakaa siis siirtää kelloja tunti kesää kohti.