Viikko 44: Hyvästi kesäaika

Kelloja siirrettiin sunnuntaina tunti taaksepäin, joten nyt jatkamme opiskelua talviajassa.

Maanantaina pidetään ykkösvuotisten ryhmänohjaus klo 9 – 9.45. Saman päivän iltana on sitten vanhempien vuoro kokoontua I vuosikurssin vanhempainiltaan klo 18. Tervetuloa!

Maanantaina on myös neljän tieteen kilpailussa vuorossa kemia ja lukiossamme vierailee Aalto-yliopiston teknillisen fysiikan opiskelijoita matematiikan tunneilla.

Tiistaina on uusintakoe ja samana päivänä Kerttulista lähtee ryhmä opiskelijoita historian opettaja Ulla Koirasen ja saksan opettaja Hanna Suomisen kanssa perinteiselle Berliinin matkalle, takaisin ryhmä palaa perjantaina.

Keskiviikkona neljän tieteen kilpailussa on aiheena matematiikka. Lisäksi oppilaskunta järjestää Halloween-tapahtuman, koska on lokakuun viimeinen päivä. Torstaina on lääketieteellisen tiedekunnan esittely OPO-tunnilla ja perjantaina vielä fysiikan vuoro neljän tieteen kilpailussa. Onnea kaikille kilpailuihin osallistuville!

Loppuviikolla voidaan sitten odotella, tuleeko talvi kellojen siirtämisen myötä Turkuun. Lokakuu vaihtuu marraskuuksi jo viikon puolivälissä ja pyhäinpäivää vietetään lauantaina 3.11.