Tukioppilaat

Tänä vuonna Puolalan koulun yhdeksäsluokkalaiset tukioppilaat ovat pitäneet yllä hyvää henkeä koulussamme järjestämällä erilaisia tapahtumia ja teemaoppitunteja. Syksyllä aloitimme toimintamme tutustuttamalla seitsemäsluokkalaisia toisiinsa ja koulumme tapoihin. Järjestimme seitsemäsluokkalaisille myös luokkatunteja ja hauskaa tekemistä ympäri vuoden.

Syksyllä pääsimme myös osallistumaan kiinnostavaan päihdekoulutukseen. Siellä saimme ammattilaiselta tietoa päihteistä ja niiden haitoista sekä pääsimme pitämään päihdetunnit kahdeksasluokkalaisille. Järjestimme syksyllä myös oppilaskunnanhallituksen kanssa yhteisen Halloween teemaviikon. Teemaviikon ajaksi järjestettiin hauskoja aktiviteetteja ja pukeutumiskilpailu. Jouluna pidimme omalle kummiluokalle pikkujoulut.

Kevään tullessa haastattelimme 8-luokkalaisia oppilaita uusiksi tukioppilaiksi ja järjestimme pääsiäiskahvilan. Pääsiäiskahvilan avulla keräsimme rahaa tulevaa ysigaalaa varten, jonka pääsimme toteuttamaan pitkästä aikaa ilman erityisiä koronarajoituksia. Ysigaala on perinteinen juhla, jossa yhdeksäsluokkalaiset juhlivat peruskoulun loppumista. Juhla sisältää hauskoja kilpailuja, ja tukioppilaat jakavat erilaisia titteleitä oppilaille. Vuosi on ollut täynnä mukavaa toimintaa, hauskoja kokouksia ja uusia ystäviä. Toivottavasti uusille tukioppilaille tulee mukava ja menestyksekäs vuosi ja uudet seitsemäsluokkalaiset aloittavat hyvissä mielin syksyllä yläkouluun tutustumisen!