Oppilaskunnan kokous

4. Lokakuuta oppilaskunta kokoontui suunnittelemaan tulevaa syksyä. Kokouksessa sovittiin mm. tulevasta hyvinvointiviikosta ja sen pajoista. Suunnittelimee myös tulevaa Halloween-teemaviikkoa, ja puhuimme luokkatunneista.

Halloweenviikko

Vielä lyhyesti menneestä halloweenviikosta Puolalan koulussa. Maanantaina oppilaskunnan jäsenet pitivät luokkatunnin luokalleen. Maanantaina molemmat koulutalot koristeltiin myös halloweenteemaan. Tiistaina rukousaulassa pidettiin välituntipelejä. Keskiviikkona järjestettiin pukukilpailu, ja kauhukäytävä koulun ullakolla. Tostaina jatkettiin kauhukäytävää. Perjantaina oli oppilaskunnan halloweenkahvila. Kokonaisuudessaan Halloweenviikko oli erittäin onnistunut

Halloween viikon suunnittelu

Tänään 9.10 opk kokouksessa keskusteltiin Halloween viikon järjestämisestä. Maanantaille suunniteltiin luokkatuntia ja kauhukäytävän valmistelua koulun jälkeen, Tiistaina jatketaan kauhukäytävää ja välitunti leikkejä, Keskiviikkona kauhukäytävän toiminta alkaa ja pukukilpailu, Torstai on kauhukäytävän jatkoa ja Perjantaina on kahvila ja pukukilpailun voittaja selviää

Eilinen karkkikioski

Eilen perjantaina 6.10 polkaistiin käyntiin koulun oppilaskunnan järjestämä ensimmäinen karkkikioski. Kioskissa tehtiin epävirallinen ennätys, sillä karkit myytiin loppuun kahdessa ensimmäisessä minuutissa. Tämän johdosta oppilaskunnan jäsenet kipittivät nopeasti Saleen hakemaan lisää karkkeja. Kioski jatkaa nykyään vain joka toinen perjantai.

Uuden opk:n alku

Noin yli kuukausi sitten on valittu uusi opk ajaksi syksy 2017- kevät 2018. Ensimmäisessä kokouksessa käytiin läpi teema viikko ideoita, sisävälkkien mahdollisuutta, luokkatunneista ja karkkikioskin järjestämisestä. Tämä kyseinen karkkikioski aloittaa toimintansa huomenna 6.10 joka toinen perjantai.

Viimeinen kouluviikko

Tänään alkoi viimeinen kouluviikko.

Tämä päivä vietettiin normaaliin tapaan.

Huomenna, eli tiistaina klo 8-11.45 tunnit vietetään normaalisti, mutta klo 12:15 alkaa stressinpoisto, joka kestää 14.30 asti. Stressipoistossa on mm. joogaa, hierontaa, tyynysotaa, jaffapalloa yms.

Keskiviikkona vietetään taidepäivää ja siihen kuuluu mukaan bändikatselmus, joka pidetään  Vimmassa ja päivän yhteydessä 7. ja 8. luokille jaetaan stipendit.

Torstaina klo 8-13 tunnit työjärjestyksen mukaan, sitten klo 13-14 on kevätsiivousta ja samalla oppilaat tyhjentävät lokerikkonsa ja koulu loppuu tämän jälkeen, klo 14.

Perjantaina 9. luokat viettävät päivänsä luokanvalvojan kanssa ja 7. ja 8. luokat viettävät päivänsä Ruissalossa.

Launantai konserttitalolla pidetään päättäjäiset ja koulussa jaetaan todistukset ja siihen lukuvuosi loppuukin.

Hyvää kesää kaikille! kukka

Ystäväviikko

Ensi viikko on täynnä rakkautta, sillä pidämme ystäväviikkoa!

Maanantaina on halipäivä, keskiviikkona pukeudu elokuvahahmoksi ja torstaina on kahvila. Luvassa on myös yllätysohjelmaa!20160205104120

 

Tekniikan päivät

Perjantaina 7. luokkalaiset pääsivät tekniikan päiville.

20151101010232

Mittatietokoneella katsottiin puristusvoima.

20151101010237

Äänen perustaajuus tarkistettiin tällä koneella.

Tässä mitataan pnnistuskorkeutta.

Ponnistuskorkeuden mittaus.